Πολιτικη & Οικονομια

Σαμαράς: «Η περίπτωση της ΕΡΤ ξεχώριζε από μακριά»

Αμετακίνητος ο πρωθυπουργός για την ΕΡΤ στο προσυνέδριο στο Ναύπλιο

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
43429-91156.jpg

Συνεχίζει να εμμένει στις αποφάσεις του ο Αντώνης Σαμαράς σχετικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ, όπως φάνηκε στο προσυνέδριο της ΝΔ στο Ναύπλιο. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για τα προβλήματα της ΕΡΤ, για την ανύπαρκτη διαφάνεια, την χαμηλή τηλεθέαση καθώς και το αδικαιολόγητα μεγάλο προσωπικό. Τόνισε πως ενώ δεν υποστηρίζει τις μαζικές απολύσεις «η περίπτωση της ΕΡΤ ξεχώριζε από μακριά» και πως το κλείσιμο της δεν ήταν εντολή της Τρόικα.

«Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Το κύμα των μεταρρυθμίσεων δεν ανακόπτεται. Αν τώρα κάναμε πίσω, ο τόπος θα έμπλεκε σε μεγάλες περιπέτειες. Ποιος θα πάρει το τεράστιο βάρος της διακοπής χρηματοδότησης της χώρας;» δήλωσε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός.

Όσον αφορά το ζήτημα των πρόωρων εκλογών δήλωσε: «Εμείς δεν θα χρεωθούμε έκτατες εκλογές άλλοι να προσέχουν, ενώ κάποιοι πιστεύουν αφελώς ότι θα μας εγκλωβίσουν σε αυτές».

Τέλος ζήτησε από τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτό το κίνημα των μεταρρυθμίσεων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το πραγματικό δίλημμα είναι ποιος θα χρεωθεί το μπλοκάρισμα των μεταρρυθμίσεων».

Κ.Ν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κώστας Μπακογιάννης
Παράταξη Μπακογιάννη: O κ. Δούκας παίρνει δάνειο - μαμούθ πολιτικής επιβίωσης

«Όταν η αδυναμία διοίκησης μετατρέπεται σε νέο χρέος για την πόλη, τότε δεν μιλάμε για ένα δάνειο ανάπτυξης» υπογραμμίζει ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY