- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ράνια Αντωνοπούλου: «Νιώθω πικρία για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκα από τα ΜΜΕ»
«Έγραψαν ακόμα και το ότι πήρα τα πόμολα του υπουργείου» - Σε φορτισμένο κλίμα η τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας
Καμία αναφορά στον τρόπο αποχώρησής της από το υπουργείο Εργασίας δεν έκανε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός καταπολέμησης της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου. Όπως είπε χαρακτηριστικά στην αρχή της ομιλίας της, «ξέρω ότι οι περισσότεροι θα περίμεναν από έμενα να ακούσουν κάτι για τις συνθήκες υπό τις οποίες παραιτήθηκα. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σεβαστούμε τον θεσμικό χαρακτήρα της τελετής και να μου επιτρέψετε να επικεντρωθούμε σε αυτό», ενώ ανέλυσε το έργο που έκανε όλο αυτό το διάστημα για την καταπολέμηση της ανεργίας.
Με ιδιαίτερα θερμά λόγια μίλησε για εκείνη η Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχσιόγλου χαρακτηρίζοντας τόσο την ίδια όσο και τον νέο υφυπουργό Νάσο Ηλιόπουλο ως πρωταγωνιστές στην μάχη για την καταπολέμηση της ανεργίας.
Μιλώντας για τον κύριο Ηλιόπουλο η Ράνια Αντωνοπούλου είπε ότι τον γνώριζε πολύ πριν αναλάβει τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού καταπολέμησης της ανεργίας: «είναι ένας σύντροφος που γνώρισα πριν αναλάβω τα καθήκοντά μου. Ξέρω τον Νάσο, τον γνωρίζω, ξέρω και τις επιστημονικές του γνώσεις, θα ανταποκριθεί πλήρως σε αυτό το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο. Η αποχώρησή μου δεν σημαίνει ότι δεν είμαι στη διάθεσή του, προτίθεμαι να συμβάλω όσο μπορώ ως απλός πολίτης, γιατί αυτή είναι μια μάχη που πρέπει να κερδίσει η Πρώτη Φορά Αριστερά».
Μιλώντας στους δημοσιογράφους στο τέλος της τελετής, πάντως, εξέφρασε την έντονη πικρία της για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισαν τα ΜΜΕ, με κάποιους που έφτασαν να πουν ότι «πήρα μέχρι και τα πόμολα από το υπουργείο».
Σε ερώτηση για το κατά πόσο νιώθει πικρία για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισε ο πρωθυπουργός είπε πως «όποιος μπαίνει στην κυβέρνηση δηλώνει αυτόματα στη διάθεση του Πρωθυπουργού», ενώ για το κατά πόσο εκτίμησε το έργο της απάντησε χαρακτηριστικά «να ρωτήσετε τον ίδιο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού - Αναλύει τις διεθνείς προκλήσεις και τον ρόλο της Ελλάδας
Ο πλήρης σχεδιασμός για οικονομία, κράτος, κοινωνία και ανάπτυξη την επόμενη χρονιά
Το νέο νομοσχέδιο και το ζήτημα της τηλεθέασης
Το ΥΠΕΝ επεκτείνει τα προγράμματα «Εξοικονομώ» - Ειδική μέριμνα για ευάλωτα νοικοκυριά, φοιτητές και κλειστά ακίνητα
Σε ισχύ οι νέες φορολογικές κλίμακες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι κερδίζουν περισσότερο
Παρά τις ελκυστικές τιμές, η αγοραστική κίνηση παραμένει «παγωμένη» - Οι έμποροι ζητούν αλλαγές στο πλαίσιο των προσφορών
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.