- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Αβραμόπουλος θέλει να αποκαλυφθούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες (video)
«Πρόκειται για σκευώρια»
«Άθλια υπόθεση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σκευωρίας» χαρακτήρισε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για την εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis.
«Η υπόθεση αυτή προσωπικά δεν με αγγίζει με οποιονδήποτε τρόπο, την αντιμετωπίζω αποκλειστικά ως μια θλιβερή και άθλια υπόθεση συκοφαντίας, υποκινούμενης ψευδορκίας με τη συμμετοχή θλιβερών ψευδομαρτύρων με κουκούλα και άλλων προσώπων», είπε χαρακτηριστικά.
«Κανένας κουκουλοφόρος ψευδομάρτυρας και καμία σκευωρία από όπου κι αν αυτή οργανώνεται δεν μπορεί να ρίξει ούτε υπόνοια σκιάς στο πρόσωπό μου», σημείωσε και πρόσθεσε: «Επιμένω στον όρο, πρόκειται για σκευωρία».
Ο επίτροπος έκανε λόγο για απίστευτα ψέματα, τα οποία δεν φέρουν τα χαρακτηριστικά της μαρτυρικής κατάθεσης ώστε αυτή να μπορεί να αξιοποιηθεί και πρόσθεσε πως τα ψέματα αυτά έχουν προφανή σκοπό την καθοδηγούμενη ψευδορκία και συκοφάντηση της προσωπικότητάς του.
Όπως είπε, οι ψευδομαρτυρικές καταθέσεις που σπιλώνουν πολιτικές προσωπικότητες της Ελλάδος στηρίζονται σε εικασίες και αοριστολογίες.
Τέλος, ανέφερε ότι καταθέτει στον Άρειο Πάγο «μηνυτήρια αναφορά κατά των ψευδομαρτύρων», καθώς και αίτημα να ανακληθεί το καθεστώς του προστατευόμενου μάρτυρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέλος στην εκκρεμότητα δεκαετιών βάζει νέα ρύθμιση της Σοφίας Ζαχαράκη - Ποιους αφορά η διαδικασία
Ο οίκος επιβεβαιώνει το αξιόχρεο αναγνωρίζοντας μεταρρυθμίσεις, ανάπτυξη και συνεχή αποκλιμάκωση του χρέους
Όσα πρέπει να προσέξουν μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων
«Πάρτι πάρτι στις 7 του Μάρτη». 22 και κάτι χρόνια πριν
50.000 Εβραίοι συμπολίτες μας στοιβάχτηκαν σε βαγόνια τρένων και οδηγήθηκαν σε στρατόπεδα εξόντωσης
Το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου
«Την ιστορία την γράφουν όσοι παίρνουν ξεκάθαρη θέση», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας
Ισχυρή και ανθεκτική η ελληνική οικονομία με ανάπτυξη κοντά στο 2%, τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup
Όσοι λάβουν τέτοιο μήνυμα καλούνται να το διαγράψουν
Η απάντηση της υπουργού Πολιτισμού σε επίκαιρη ερώτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για πιθανή εμπλοκή κρατικών παραγόντων στις υποκλοπές
Δήλωση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την διαγραφή Κωνσταντινόπουλου
Η μαθηματική αλληλουχία της σκέψης που επιχειρεί να εξηγήσει το βαθύ περίλυπο ύφος του την ώρα που περπατά στο Σύνταγμα με το πορτρέτο του Χαμενεΐ.
Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια
Ποιοι δικαιούνται ρύθμιση για πληρωμή έως 48 δόσεις
«Η παράδοση της έδρας από τον Κωνσταντινόπουλο είναι ένα δείγμα πολιτικής αξιοπρέπειας»
Η τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην έκτη εκδήλωση του κύκλου της σειράς «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα»
Ο Νικήτας Κακλαμάνης στέλνει τα πρακτικά της συνεδρίασης στην Επιτροπή Δεοντολογίας
«Είναι σκληρά μέτρα, αλλά δίκαια», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης
Οι κερδισμένοι και οι χαμένου του νέου τρόπου υπολογισμού του τελικού ποσού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.