Πολιτικη & Οικονομια

Με βίντεο στο βίντεο απαντά η Νέα Δημοκρατία στον Αλέξη Τσίπρα για το Σκοπιανό

«Τελικά η πρόταση της κυβέρνησης ποια είναι»;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσίπρας Καμμένος

Με βίντεο στο βίντεο απαντά η Νέα Δημοκρατία στο Μέγαρο Μαξίμου. Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το Μέγαρο Μαξίμου επιστράτευσε βίντεο με δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το 1994, καλώντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να απαντήσει εάν συμφωνεί με αυτές. Στο βίντεο ο πρώην πρωθυπουργός σημείωνε ότι «είναι απαράδεκτη υποκρισία εν ονόματι της εθνικής υπερηφάνειας και της εθνικής αδιαλλαξίας να δεχόμαστε να μείνει αυτή η χώρα με το όνομα Μακεδονία» και προσθέτει ότι εάν η Ελλάς δεν δεχθεί μικτή ονομασία «θα πάμε σε σκέτη Μακεδονία». 

Ως απάντηση η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου. Οι δηλώσεις «δείχνουν ότι το μόνον που τους συνδέει πλέον - εκτός από τις καρέκλες της εξουσίας - είναι το έλλειμμα του συναισθήματος της ντροπής», αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. 

Το βίντεο της Πειραιώς δείχνει τον μεν πρωθυπουργό να μιλά υπέρ σύνθετης ονομασίας και τον υπουργό Άμυνας να αρνείται κατηγορηματικά κάθε χρήση του ονόματος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων. «Τελικά η πρόταση της κυβέρνησης ποια είναι;» καταλήγει.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ