- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για τις απολύσεις στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο»
«Η διαρκής υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο ραδιόφωνο εκφράζεται και με την απόφαση για βιωσιμότητά του, την οποία απέρριψαν οι εργαζόμενοι»
«Ούτε ίδιοι είμαστε, ούτε θα γίνουμε», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».
Ειδικότερα, αναφέρει ότι «οι συνήθεις υπηρέτες και προστάτες των μεγαλοαφεντικών, των καναλιών και των "θαλασσοδανείων" τους, τολμάνε να πιάσουν στο στόμα τους τα Μέσα της Αριστεράς και, μάλιστα, το ραδιόφωνο 105, 5 Στο Κόκκινο, το οποίο είναι από τα ελάχιστα που για πάνω από 10 χρόνια παλεύει για δεοντολογική ενημέρωση και έχει αξιοπρεπείς σχέσεις εργασίας και μισθούς».
«Η διαρκής υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο ραδιόφωνο εκφράζεται και με την απόφαση για βιωσιμότητά του, την οποία απέρριψαν οι εργαζόμενοι» προσθέτει.
Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «η ΝΔ, το κόμμα που απέλυσε εκατοντάδες υπαλλήλους της και έχει φεσώσει τις τράπεζες με 200 εκατ. δάνεια, που έριξε μαύρο στην ΕΡΤ και άφησε στον δρόμο 2.500 εργαζομένους, που παρακολούθησε και παρακολουθεί με συνένοχη σιωπή τις χιλιάδες απολύσεις στον χώρο του Τύπου, σε κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες, που καταψήφισε τη διάταξη για ελάχιστο αριθμό 400 εργαζομένων ανά τηλεοπτικό σταθμό και, μόλις πριν λίγες μέρες, καταψήφισε την προτεραιότητα αποζημίωσης των εργαζομένων σε περίπτωση χρεοκοπίας της επιχείρησης και, βέβαια, είχε διαλύσει το ΣΕΠΕ και τις εργασιακές σχέσεις, θέλει να εκμεταλλευτεί τα σημερινά οικονομικά προβλήματα ενός σταθμού που δεν έχει μαύρες χορηγίες και σκοτεινούς χρηματοδότες, αλλά θέλει να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και στους ακροατές του». «Ούτε ίδιοι είμαστε, ούτε θα γίνουμε», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται, ότι ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου, δήλωσε ότι «με την απόλυση δημοσιογράφων και τεχνικών του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο Κόκκινο" αποκαλύπτεται για άλλη μία φορά η υποκρισία που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ».
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ
Η περιοχή αποκτά κεντρική πλατεία
Η σύνδεση της κρίσης στη Βενεζουέλα με τον πόλεμο στο Ιράν και το νέο μοντέλο παρέμβασης των ΗΠΑ
«Κάθε απόφαση θα κριθεί από το αποτέλεσμα» τόνισε ο βολευτής του ΠΑΣΟΚ
Η δήλωση για τη διαγραφή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου
Πώς επηρεάζει τις πληρωμές του e-ΕΦΚΑ η αργία της 25ης Μαρτίου
Τι αλλάζει φέτος στο έντυπο Ε1
«Πρόκειται προφανώς περί υποκρισίας» σχολιάζει ο υπουργός Υγείας
5+1 tips για εύκολο υπολογισμό των χρημάτων που θα μπουν στον τραπεζικό λογαριασμό
Η επιστολή του στον Νίκο Ανδρουλάκη
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής καταγγέλλει ότι διαγράφηκε επειδή «είπε την αλήθεια» για την ηγεσία
Ενισχύεται η ΝΔ, άνοδος και του ΠΑΣΟΚ, σταθερή η Πλεύση, καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυξάνεται η δυσπιστία
Ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ σκοτώθηκε την πρώτη ημέρα του πολέμου μετά από αμερικανοισραηλινό βομβαρδισμό
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγορεί τον βουλευτή Αρκαδίας ότι υπονομεύει το κόμμα και αποφεύγει την κριτική στην κυβέρνηση
Στο Μαξίμου η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Κομισιόν, με το επίκεντρο στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και δεξιότητες
«Οι προοπτικές για την ελληνική οικονομία παραμένουν θετικές», τόνισε ο Διοικητής της ΤτΕ
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Ο Δημήτρης Μέλισσας, Καθηγητής ΕΜΠ, γράφει για την προστασία του περιβάλλοντος, τον χωροταξικό σχεδιασμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην εποχή της κλιματικής κρίσης.
«Να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα αν παραταθεί η κρίση στο Ιράν» - Η συνέντευξη του πρωθυπουργού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.