- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σαουδαραβικά βλήματα: Όπισθεν ολοταχώς
Αντιπολίτευση: «Η ακύρωση δεν παραγράφει αδικήματα – παραλείψεις»
Την ακύρωση της συμφωνίας πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία προετοιμάζει η κυβέρνηση, μετά τις αποκαλύψεις για την «ειδική σχέση» του υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου με το μεσάζοντα κ. Βασίλη Παπαδόπουλο και τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης για σκάνδαλο.
Λεπτομερέστερα, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προανάγγειλε στα «Νέα», σήμερα Τετάρτη, ότι η Επιτροπή Εξοπλισμών θ΄ ακυρώσει «και τυπικά» την επίμαχη συμφωνία, που έχει ήδη ακυρωθεί ουσιαστικά.
Ταυτόχρονα, η κυβερνητική πλειοψηφία, από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας κάλυψε πλήρως τον υπουργό του, ετοιμάζεται ν΄ απορρίψει τη Βουλή οποιαδήποτε απόπειρα να συνεχιστεί το θέμα. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης πάντως λένε ότι η επερχόμενη ακύρωση της συμφωνίας δεν παραγράφει ενδεχόμενα αδικήματα και παραλείψεις, προετοιμάζοντας νέες επιθέσεις εναντίον του κ. Καμμένου.
Ταυτόχρονα, ο υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς καλείται από τη Νέα Δημοκρατία να λύσει τη σιωπή του, αφού ήξερε όλα τα επίμαχα έγγραφα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Οι ανακοινώσεις των κομμάτων και το μήνυμα του πρωθυπουργού
«100% τηλεδιοίκηση το καλοκαίρι του 2026»
«Συνεχίζω τις επαφές με ηγέτες της περιοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός
Αντίστροφη μέτρηση για αυξήσεις σε επιδόματα και κλαδικούς μισθούς
Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.
H Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με συμμάχους και εταίρους σύμφωνα με τον υπουργό
Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν σταματάμε, η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.