Ακυρώνεται το ντιμπέιτ Γεννηματά - Ανδρουλάκη – Κανονικά ο δεύτερος γύρος
Συμμετέχοντας στο πένθος των οικογενειών που έχασαν τους δικούς τους στη φονική κακοκαιρία
Η κακοκαιρία που χτύπησε τη δυτική Αττική αλλάζει πολλά από τα πολιτικά δεδομένα
Στην αναβολή της συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου για το κοινωνικό μέρισμα προχώρησε η κυβέρνηση, ενώ ο πρωθυπουργός κήρυξε 3ήμερο εθνικό πένθος.
Τώρα, όπως ανακοίνωσε η επιτροπή Αλιβιζάτου "μετά από συνεννόηση με τους δυο υποψηφίους, να ματαιώσει την προγραμματισμένη τηλεμαχία τους."
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών & Δεοντολογίας, καθώς και οι εθελοντές που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα εκφράζουν την βαθύτατη οδύνη τους μπροστά στο θάνατο τόσων συμπολιτών μας στη Δυτική Αττική.
Συμμετέχοντας στο πένθος των οικογενειών τους, η Επιτροπή αποφάσισε:
Πρώτον, μετά από συνεννόηση με τους δυο υποψηφίους, να ματαιώσει την προγραμματισμένη τηλεμαχία τους.
Δεύτερον, να συστήσει στους υποψηφίους να αναστείλουν την προεκλογική δραστηριότητά τους, συμπεριλαμβανομένων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εμφανίσεών τους, την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017.
Τρίτον, να διεξαχθεί κανονικά ο δεύτερος γύρος των εκλογών, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με όσα έχουν αναγγελθεί.
Αίτημα αναβολής που διατύπωσε, μετά την κήρυξη εθνικού πένθους, ο υποψήφιος κ. Ν. Ανδρουλάκης, δεν έγινε δεκτό, διότι στις 26 Νοεμβρίου και τις 3 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, «φρένο» σε σενάρια Τσίπρα και Καρυστιανού
Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη Γενική Γραμματέα Μεταφορών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Πέντε μέλη της διοίκησης έκαναν λόγο για σοβαρά ζητήματα θεσμικής λειτουργίας
Η αντιπολίτευση μιλά για «χρηματοδότηση»
Με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή – Στρατηγική συνεργασία σε εκπαίδευση, γλώσσα, ιστορία, πανεπιστήμια
Μια συζήτηση αφιερωμένη στο θέμα του βιβλίου του «Η Μεγάλη Επιστροφή»: την ελληνική οικονομία, τις προκλήσεις της, τα λάθη που προηγήθηκαν αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι.
Επιδοτείται και η μερική απασχόληση
Οι δικαστές θα έχουν άμεση και πλήρη πρόσβαση στον φάκελο κάθε υπόθεσης
Η κυβέρνηση έθεσε ως προϋπόθεση για τη συνάντηση να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι
Τι αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου
Ο Van Weel σε συνάντηση με τον Γ. Γεραπετρίτη: Η Ελλάδα σημαντικός παράγοντας ασφάλειας
Οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών
Ο πρωθυπουργός για τον νέο ψηφιακό δικαστικό φάκελο
Παραμένει υψηλή η φορολογική επιβάρυνση, παρά τη μικρή βελτίωση σε σχέση με το 2024
«Παραπληροφόρηση από τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ – Το μέτρο για τα ταξί μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1%»
Ο πρωθυπουργός αποχαιρετά τον πρώην Πρόεδρο Κύπρου, αναδεικνύοντας μεταρρυθμίσεις και ευρωπαϊκή πορεία
Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα ζητήσει την παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ
«Με τίμησε με την προστασία του σε πολύ δύσκολες στιγμές» - Η συλλυπητήρια δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.