Πολιτικη & Οικονομια

Μικρή συνομιλία Μακρόν – Σώρρα στην Ερμού!

Ο Γάλλος πρόεδρος τον συνάντησε στη βόλτα του στο κέντρο

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
371040-766459.jpg

Ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του θέλησαν λίγο πριν αποχαιρετίσουν την Αθήνα να κάνουν ένα μικρό περίπατο στο κέντρο της Αθήνας, να συνομιλήσουν με απλούς πολίτες και να βγάλουν τις πατροπαράδοτες selfies. Ποιός το περίμενε όμως ότι κατά τη διάρκεια αυτού του περιπάτου θα είχαν υψηλές συναντήσεις.

Διότι, ανάμεσα στους πολίτες και θαυμαστές που περιστοίχιζαν τον γάλλο πρόεδρο, βρισκόταν και ο καταζητούμενος από την ελληνική δικαιοσύνη Αρτέμης Σώρρας, ο άνθρωπος των 600 δισ! Ο οποίος πλησίασε τον Εμανουέλ Μακρόν σαν πολιτικός αρχηγός και είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί του!

Ο επικεφαλής της Έλευσης Ελλήνων, ενθουσιασμένος επειδή ο γάλλος πρόεδρος μίλησε Ελληνικά στην Πνύκα, του πρότεινε να τον κάνει επίτιμο μέλος της οργάνωσής του και να βοηθήσει οικονομικά την Γαλλία χαρίζοντάς του μέρος από το καταπίστευμα των δισεκατομμυρίων που διαθέτει.

Από την πλευρά του, ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι στην νέα Ευρώπη που οραματίζεται, όλοι έχουν μια θέση. Μάλιστα ζήτησε από τον Αρτέμη Σώρρα να φωτογραφηθούν μαζί δίπλα σε μια λατέρνα, τονίζοντας με ενθουσιασμό ότι θαυμάζει το καθαρό ελληνικό DNA.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ