Πολιτικη & Οικονομια

Απάντηση του Κουβέλη για τα περί ψήφου στον ΣΥΡΙΖΑ

Τονίζει ότι παραποιήθηκαν οι δηλώσεις του - ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο και όχι τον Ιανουάριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
341716-710630.jpg
ΑΠΕ

«Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 η Δημοκρατική Αριστερά, με επικεφαλής τον τότε πρόεδρό της Φώτη Κουβέλη, μετείχε με δικό της ψηφοδέλτιο σε ολόκληρη την Ελλάδα  και έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις», τονίζει το γραφείο του πρώην προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Επίσης αναφέρει ότι «κατά συνέπεια μόνο σε παρανόηση, σε παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων οφείλεται αυτό που επιχειρούν κάποιοι να αποδώσουν στον Φώτη Κουβέλη, ότι σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο  δήλωσε ότι δήθεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ  στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015».

Σύμφωνα με το γραφείο του κ. Κουβέλη, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και «όχι» στο δημοψήφισμα.

Να θυμίσουμε ότι μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Action και ερωτηθείς με ποιο κόμμα θα μπορούσε να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, ο κ. Κουβέλης φέρεται να απάντησε: «Το μόνο που θα σας πω είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ-προηγούμενες εκλογές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Δόμνα Μιχαηλίδου κρατά στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της
Η Δόμνα Μιχαηλίδου στέλνει το μήνυμά της για τη Γιορτή της Μητέρας κρατώντας αγκαλιά τον νεογέννητο γιο της

«Σήμερα κρατώ στην αγκαλιά τον μικρό μου. Μαζί του όμως κρατώ κι ένα μεγάλο στοίχημα», γράφει η υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.