Πολιτικη & Οικονομια

Οι «ανώνυμοι κύκλοι» και ο κ. Ξυδάκης

Non paper Μαξίμου

4939-198868.jpg
Ευτύχης Παλλήκαρης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338882-704838.jpg

Ένα non paper που διακίνησε το μεσημέρι το Μαξίμου καταδεικνύει τα σημάδια ασυνεννοησίας και σύγχυσης που επικρατούν στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Το non paper απαντά -όπως αναφέρεται- σε «ανώνυμους κύκλους» που «διαρρέουν ότι ο επίτροπος Π. Μοσκοβισί έθεσε θέμα αμφισβήτησης της θέσης της Ελλάδας ως προς την ευρωζώνη».

Και αφού διαψεύδεται η αναφορά των «ανώνυμων κύκλων», το non paper καταλήγει: «Ας γνωρίζουν οι "συνήθεις άγνωστοι" ότι οι διαστρέβλωση δηλώσεων μόνο για μικροκομματικούς λόγους, καθώς εκτιμούν ότι έτσι κάνουν ζημιά στην κυβέρνηση, βλάπτει σοβαρά τη χώρα».

Κι ενώ κατακεραυνώνονται οι «ανώνυμοι κύκλοι», δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στη ζημιά που προκαλεί στη χώρα η παρέμβαση του «επώνυμου» κ. Νϊκου Ξυδάκη, που τυγχάνει να είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και  άνοιξε σήμερα τον ασκό του Αιόλου με τη θεωρία της «μη δαιμονοποίησης» της συζήτησης για  επιστροφή στη δραχμή.

Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα δήλωση του κ. Ξυδάκη, με την οποία στην ουσία επιμένει στην άποψή του, που ήδη έχει προκαλέσει σοβαρούς πολιτικούς κραδασμούς εντός της κυβέρνησης και έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ