- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Στη δημοσιότητα την Τετάρτη τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών
Δεν υπέβαλε τις απαιτούμενες δηλώσεις ο Στάθης Μπούκουρας
Στη δημοσιότητα θα δοθούν αύριο το μεσημέρι τα πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων. Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών θα δοθούν από το γραφείο του προέδρου της Βουλής στις 12:30 στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σε μορφή cd.
Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης Τασία Χριστοδουλοπούλου, η Επιτροπή ανέθεσε τη διενέργεια λογιστικής ή οικονομικής πραγματογνωμοσύνης ή άλλων ελεγκτικών πράξεων σε ορκωτούς ελεγκτές λογιστές, οι οποίοι εξέτασαν τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των ετών 2014 (χρήση 2013) και 2015 (χρήση 2014), ώστε να εκκινήσει η περίοδος της ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες χωρίς εκκρεμότητες.
Πάντως, όπως επεσήμανε η κα. Χριστοδουλοπούλου, δεν υπέβαλε τις απαιτούμενες δηλώσεις −παρότι υπόχρεος− ο βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου Ευστάθιος Μπούκουρας. Για τον λόγο αυτό η Επιτροπή διαβίβασε τον σχετικό φάκελο στον Εισαγγελέα Εφετών για το αδίκημα της μη υποβολής Δ.Π.Κ. κατ' άρθρο 6 παρ. 2 εδαφ. α του ν. 3213/2003, ως ισχύει. Ταυτόχρονα, στον Εισαγγελέα Εφετών διαβιβάστηκε και ο φάκελος του κ. Γεωργίου Καρατζαφέρη, για το αδίκημα της υποβολής ανακριβούς δήλωσης (αρθ. 98 παρ. 1 ΠΚ και 6 παρ. 2 και 3 ν. 3213/2003 ως ισχύει).
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.