- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Παρέμβαση Σαμαρά: Απαιτείται ενότητα, ομοψυχία και φιλότιμο
Πολιτική δήλωση μετά τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας
Πολιτικά εμφατική η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά αμέσως μετά τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε στην κάμερα του Βest-tv Καλαμάτας λόγο για μια «έπαλξη για τον αγώνα που θα δώσουμε για την Ελλάδα, γιατί αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας έχει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή ανάγκη τη ΝΔ».
Στάθηκε στην προστασία της μεσαίας τάξης, της αγροτιάς και ιδιαίτερα στη μείωση της φορολογίας «που επανειλημμένα έχει εξαγγείλει ο ίδιος Πρόεδρος και την είχαμε κάνει πράξη ως κυβέρνηση και που είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο του προγράμματός μας», ενώ στη συνέχεια έθεσε ως απαίτηση το τρίπτυχο ενότητα-ομοψυχία-φιλότιμο λέγοντας πως «ξέρουμε από αυτά θα δώσουμε τη μάχη όπως πρέπει και όπως προσδοκά από εμάς όλος ο κόσμος».
Ερωτηθείς για την αυριανή παράδοση τμημάτων του Περιμετρικού στην κυκλοφορία σχολίασε χαρακτηριστικά: «Επιτέλους πρέπει να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Αυτό θεμελιώθηκε το 2012, ήρθα δύο φορές και μάλιστα και ως Πρωθυπουργός το 2014 και είχε τελειώσει πια η γέφυρα, βγήκαν… αυτοί κυβέρνηση και επί ενάμιση χρόνο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε. Αυτό είναι αδιανόητο… Εύχομαι να κάνουν τα εγκαίνια έστω και μισά-μισά όπως πάνε να τα κάνουνε, αλλά εν πάσει περιπτώσει ας τελειώνει η υπόθεση αυτού του δρόμου. Το έχει ανάγκη η Καλαμάτα που με την ύπαρξη του Περιμετρικού θα ανακουφιστεί, και, θα υπάρχει δυνατότητα κανείς να έρχεται ακόμη πιο άνετα, μέσα σε μια πόλη που και μεγαλώνει και ομορφαίνει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρέπεμψαν μάλιστα στη σημερινή συνέντευξη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών
Tο θέμα αυτό κυριάρχησε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων
Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορούμε να δημιουργούμε συνεχώς νέες δημοσιονομικές εξαιρέσεις»
Θερμό επεισόδιο on και off κάμερα
Τι αναφέρει ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Μια εμβληματική επένδυση με σημαντικό αποτύπωμα στην απασχόληση, την ελληνική οικονομία και την τοπική κοινωνία
Οι τελευταίες δηλώσεις του αμερικανού ΥΠΕΞ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
«Ο νόμος είναι σαφής, δεν περιορίζεται το συνέρχεσθαι σε καμία περίπτωση», τόνισε ωστόσο
Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου μετά από τηλεοπτική κόντρα
Συζητήθηκε επίσης η διαχείριση των δικτύων εκμετάλλευσης άτυπων μεταναστών
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το 1ο ΚΑΠΗ Ιλίου και συνομίλησε με πολίτες και προσωπικό
«Η λύση του στεγαστικού είναι να κάνουμε την Αθήνα μπετόν πάνω στο μπετόν;»
«Κινητήριος δύναμη της ανάπτυξης είναι κυρίως οι επενδύσεις»
Ο απολογισμός του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για την επίσκεψή του στην Αθήνα
Σε τεντωμένο σκοινί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Μετρήσιμα αποτελέσματα από τη μεταρρύθμιση του Δικαστικού Χάρτη -
Γιατί προχωρά σε έκτακτη πληρωμή ο ΟΠΕΚΑ
Ένα από τα βασικά μηνύματα της φετινής έρευνας είναι ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι προσαρμόζονται γρήγορα
Το κάλεσμα που απηύθυνε στους πολίτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.