Πολιτικη & Οικονομια

Ο Λεβέντης φέρνει πρόταση-βόμβα για την προεδρία του ΕΣΡ

Προτείνει την αναβολή της διάσκεψης των προέδρων 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329097-680503.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ολιγοήμερη αναβολή της προγραμματισμένης για τη Δευτέρα διάσκεψης των προέδρων στη Βουλή προτείνει η Ένωση Κεντρώων, προκειμένου να ανευρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ. Αναφέρει μάλιστα, ως κατάλληλο για τη θέση αυτή τον Σταύρο Δήμα ή τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος «η Ένωση Κεντρώων καλεί τον κ. Τσίπρα να ματαιώσει την αυριανή διάσκεψη των Προέδρων με σκοπό την ανεύρεση νέας σύνθεσης κοινής αποδοχής για το ΕΣΡ.

»Προτείνουμε λοιπόν ολιγοήμερη αναβολή της διάσκεψης, έως ότου αναζητηθεί νέο πρόσωπο ως πρόεδρος του ΕΣΡ, πρόσωπο που να εγκρίνει και η ΝΔ. Αναφέρουμε μάλιστα τον κ. Σταύρο Δήμα ως κατάλληλο για την θέση του προέδρου του ΕΣΡ. Καλό είναι η κυβέρνηση πριν ανακοινώνει ονόματα να έρχεται σε επαφή και με τους αρχηγούς των υπολοίπων κομμάτων. Αν δεν γίνει λεπτός χειρισμός, η κυβέρνηση οδηγείται σε αδιέξοδο και η πολιτική μας ζωή σε ακραίες εντάσεις».

«Η κυβέρνηση επέλεξε τον Πολύδωρα για πρόεδρο του ΕΣΡ, γιατί είχε πει καλό λόγο για το νόμο Παππά. Είναι η χειρότερη επιλογή που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση. Αν επέλεγαν τον Σταύρο Δήμα ή τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο, θα έφερναν σε δύσκολη θέση την ΝΔ», τόνισε και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας την Κυριακή στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «Ε».

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι «ο αριθμός «4» για τα κανάλια πέθανε και άδεια να πάρουν οι «8» παλιοί και οι δύο καινούργιοι, Μαρινάκης και Σαββίδης που είχαν πάρει μέρος στο διαγωνισμό».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ