- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
«Όταν ο Παναγιώτης Θεοδωράκης πουλούσε κουλούρια ο Παύλος Τσίπρας έπαιρνε δημόσια έργα»
Προσωπική πλέον η αντιπαράθεση Πρωθυπουργού και αρχηγού του Ποταμιού
«Παιδί της διαπλοκής» αποκάλεσαν τον Σταύρο Θεοδωράκη στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αναγκάζοντας το Ποτάμι να διορθώσει τον κ. Σπίρτζη και να τους θυμίσει πως έχουν μπερδευτεί. «Παιδί εργολάβου είναι ο Τσίπρας και όχι ο Θεοδωράκης. Ο Παναγιώτης Θεοδωράκης πουλούσε κουλούρια την ίδια περίοδο που ο Παύλος Τσίπρας έπαιρνε δημόσια έργα. Ας μείνουμε προς το παρόν σε αυτό», αναφέρει χαρακτηριστικά το Ποτάμι.
Προηγήθηκε η έντονη αντίδραση του υπουργού Υποδομών σε tweet του Σταύρου Θεοδωράκη, στο οποίο ο Χρήστος Σπίρτζης παρουσιαζόταν έτοιμος να «περιορίσει σε 15 τους ραδιοφωνικούς σταθμούς». Ωστόσο, η απόφαση που υπογράφτηκε από τον κ. Σπίρτζη αφορούσε τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και το ραδιόφωνο.
«Μπέρδεψαν τις ραδιοσυχνότητες με τα ραδιόφωνα. Και έβγαλαν ότι o Σπίρτζης βάζει κόφτη και περιορίζει σε 15 τους ραδιοφωνικούς σταθμούς!» αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου. «Απίστευτη ραδιο...φονική αθλιότητα από το Ποτάμι του κ. Θεοδωράκη και το επικοινωνιακό σύστημα της παραπληροφόρησης και των συμφερόντων με τις άδειες των ραδιοφώνων», συνεχίζει το υπουργείο.
Από την πλευρά της η Σεβαστουπόλεως υπογραμμίζει πως ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε ένα σχόλιο πάνω σε μια είδηση που «προήλθε από πολλά και μεγάλα σάιτ». «Δεν ισχύει και το διαγράψαμε», διευκρίνισε το Ποτάμι.
«Ο κ. Θεοδωράκης και το Ποτάμι της ανοησίας που έσπευσαν να υιοθετήσουν άκριτα τα δημοσιεύματα τα οποία από το πρωί κατακλύζουν τις κατά τα άλλα ενημερωτικές ιστοσελίδες του διαδικτύου και αναπαράγονται αμάσητα από συγκεκριμένες ραδιοφωνικές εκπομπές, απέδειξε για άλλη μία φορά, ότι είναι μπροστάρης και κύριος εκφραστής των συστημάτων της παραπληροφόρησης της άγνοιας και των συμφερόντων», απάντησε η κυβέρνηση στην Σεβαστουπόλεως.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού - Αναλύει τις διεθνείς προκλήσεις και τον ρόλο της Ελλάδας
Ο πλήρης σχεδιασμός για οικονομία, κράτος, κοινωνία και ανάπτυξη την επόμενη χρονιά
Το νέο νομοσχέδιο και το ζήτημα της τηλεθέασης
Το ΥΠΕΝ επεκτείνει τα προγράμματα «Εξοικονομώ» - Ειδική μέριμνα για ευάλωτα νοικοκυριά, φοιτητές και κλειστά ακίνητα
Σε ισχύ οι νέες φορολογικές κλίμακες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι κερδίζουν περισσότερο
Παρά τις ελκυστικές τιμές, η αγοραστική κίνηση παραμένει «παγωμένη» - Οι έμποροι ζητούν αλλαγές στο πλαίσιο των προσφορών
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.