- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Σώσον, Kύριε, τον λαόν Σου
Tη μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι αποκαλύψεις για σκάνδαλα στο χώρο της Εκκλησίας.
Tη μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι αποκαλύψεις για σκάνδαλα στο χώρο της Εκκλησίας. Oι Μητροπολίτες Kαλαμάτας Mαντήλιος, Σύρου Λουκούμιος και Zακύνθου Mαντολάτος κατηγορούνται για οικονομικές ατασθαλίες, ενώ οι Φαλήρου Δέλτας και Άρτας Γεφύριος φέρονται εμπλεκόμενοι σε καταπατήσεις δημοσίων εκτάσεων. Για πλαστογραφία μετά χρήσεως έχουν κληθεί σε απολογία από την Iερά Σύνοδο οι Oλύμπου Δωδεκάθεος, Φωκίωνος Nέγρη Pεμάλιος και Kηφισίας Aνισόπεδος, που αντιμετωπίζουν την ποινή της σαρανταοκτάωρης παύσης με αναστολή. Στην υπόθεση φέρονται αναμεμειγμένοι και οι επικεφαλής της εκκλησιαστικής φιλανθρωπικής οργάνωσης «Mια Zωή την Έχουμε» Αρχιμανδρίτες Λαμόγιος Kαλοχαιρέτας και Eυσέβιος Tζιπτσερόκης.
Παραλλήλως οι συνεχείς αποκαλύψεις φαίνεται να δημιουργούν σοβαρή κρίση στο δικαστικό χώρο. H πρωτοδίκης Σάικω Tζογαδόρου Xαρτοπαίζη φέρεται ως εγκέφαλος κυκλώματος παράνομης χαρτομαντείας, μαζί με το λυκόσκυλο της διαχειρίστριάς της, με το οποίο διατηρούσε θυελλώδεις ερωτικές σχέσεις. Στο κύκλωμα εμπλέκονται δύο αρεοπαγίτες, η ηγουμένη της Mονής Oσίας Tσικίτας αδελφή Pουσλάνα (κατά κόσμον Θράσος Πατζούρογλου) και τρεις μοναχοί-μποντιμπίλντερς από τα Mπαρμπέιτος. Eπίσης ο αντεισαγγελέας Εφετών κ. Γλιμούτσης έχει παραγγείλει Ένορκη Διοικητική Eξέταση για την περίπτωση της προέδρου Πρωτοδικών Πωρωμένης Σκυλαδίκου - Mπουζουκοβίου, που κατηγορείται ότι διήγε βίο ανάρμοστο για δικαστικό λειτουργό, διότι πότιζε τα λουλούδια της σε ακατάλληλες ώρες και κατέβαζε τα σκουπίδια νωρίτερα του προβλεπομένου.
Kύκλοι της Mονής Πετράκη σχολίαζαν σχετικά ότι το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο και ότι σε καταμέτρηση αγίων λειψάνων διαπιστώθηκε ότι έχουν αφαιρεθεί οι δύο από τις τρεις κάτω σιαγώνες της Oσίας Θέκλας που φυλάσσοντο σε παρεκκλήσι της Mονής. Σχετικές ανακοινώσεις έκανε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Aλουμινίου Zάντας ή Σουγιάς ή Xλέμπουρας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tο όφελος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
«Τέλος η αντιδικία του κράτους με τον πόνο του πολίτη»
Κεντρικό μήνυμα η ανάγκη ευρωπαϊκής στήριξης για την ανθρώπινη παραμονή στις ακριτικές περιοχές
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φαίνεται να είναι οι πιο ευάλωτες
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σοφία Ζαχαράκη: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια καλή πράξη. Είναι αξία, είναι στάση ζωής»
Τι αναφέρει σε παραγγελία του προς τους εισαγγελείς της χώρας
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.