Πολιτικη & Οικονομια

Δεν προσγειώθηκε στην Κω ο Καμμένος – Έστριψε για Λέρο (εικόνες)

«Τον περίμεναν πώς και πώς» οι κάτοικοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
KOSTODAY.COM:Αποκλεισμένος ο δρόμος για το ακίνητο ΚΑΝΤΑΡΖΗ

Παρέκκλινε της πορείας του προς την Κω ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κι έστριψε για τη Λέρο, σύμφωνα με το kosnews24.gr, καθώς οι κάτοικοι του νησιού είχαν ετοιμάσει «θερμή» υποδοχή.

Σύμφωνα με το kostoday.com, η πρόσβαση προς το ακίνητο του Νίκου Κανταρζή, το οποίο προτάθηκε για hot spot στο νησί είχε αποκλεισθεί από νωρίς με ισχυρή αστυνομική δύναμη και άνδρες των ΜΑΤ, που έφτασαν από την Αθήνα, καθώς κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί για να αντιδράσουν στην προοπτική αυτή. Επίσης, και στην περιοχή Λινοπότι είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι για να εκφράσουν τις αντιδράσεις τους στον υπουργό, καθώς υπήρχε η πληροφορία πως θα περνούσε και από εκεί. Τελικά, κατευθύνθηκαν και αυτοί στο οικόπεδο Κανταρζή.

Μάλιστα, οι κάτοικοι στο Λινοπότι θέλησαν να «τρολάρουν» τον κ. Καμμένο, ο οποίος πολλές φορές έχει δηλώσει σε τηλεοπτικούς σταθμούς ότι οι νησιώτες της Κω χρεώνουν τους μετανάστες 5 ευρώ το άτομο, προκειμένου να τους αφήσουν να φορτίσουν τα κινητά του. Έτσι η επιτροπή πατοίκων της περιοχής στο δρόμο πολύμπριζα γράφοντας πάνω 5 ευρώ.

Προς το παρόν, ο Πάνος Καμμένος προσγειώθηκε στη Λέρο και θα επιστρέψει στην Κω, όταν ηρεμήσουν τα πνεύματα.

image

image

image

image

image

image

image

image

image 

image

image

image

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ