Πολιτικη & Οικονομια

Η ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας για τo ταξίδι Καμμένου στην Κω

«Επιθεώρησε το hot spot μέσα από το ελικόπτερο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319116-628094.jpg
vimatisko.gr

Δύο φορές επιχείρησε να φτάσει στην Κω ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αλλά οι κάτοικοι μόνο και μόνο στην είδηση πως θα δημιουργηθεί hot spot στο νησί τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις.

Έτσι, την πρώτη φορά, το σινούκ που τον μετέφερε έστριψε για Λέρο με την πληροφόρηση να έλεγε πως θα επέστρεφε όταν θα ηρεμούσαν τα πνεύματα. Όταν έγινε αυτό, σύμφωνα με το υπουργείο, το ελικόπτερο επέστρεψε στο σημείο, προσγειώθηκε, αλλά πριν βγει ο Πάνος Καμμένος, σηκώθηκε και πάλι με κατεύθυνση τη Λέρο.

Κύκλοι του υπουργείου διευκρίνιζαν πως ο κ. Καμμένος δεν έμεινε στην Κω, επειδή επιθεώρησε τα hot spot μέσα από το ελικόπτερο.

Στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου, δεν γίνεται αναφορά στα επεισόδια και τονίζεται: «Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημήτρης Βίτσας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης και ο Συντονιστής του Κεντρικού Οργάνου Διαχείρισης Μεταναστευτικού Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ επισκέφθηκαν την Κω, όπου επιθεώρησαν τους χώρους στους οποίους πρόκειται να δημιουργηθεί το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών. Στη συνέχεια επισκέπτονται τη Λέρο, τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο».

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε τα σχόλια των χρηστών του Twitter

ΠΡΟΣΦΑΤΑ