Πολιτικη & Οικονομια

Απογευματινό το πρώτο «ραντεβού» με τους θεσμούς

Επικεφαλής της ελληνικής πλευράς ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
318776-627524.jpg

Στις 17.00 αρχίζει η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, η οποία σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Πηγές του ΥΠΟΙΚ εξηγούν ότι η πρώτη φάση θα διαρκέσει λίγες ημέρες, καθώς θα μεσολαβήσει ένα διάλειμμα στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Στη συνέχεια, οι θεσμοί θα επιστρέψουν στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση. Επικεφαλής από ελληνικής πλευράς στην αυριανή πρώτη συνάντηση με το κουαρτέτο - Ντέκλαν Κοστέλο (Ε.Ε.), Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ), Ράσμους Ρέφερ (ΕΚΤ) και Νικόλα Τζιαμαρόλι (ESM) - θα είναι ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Την Παρασκευή, υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στο συνέδριο του Economist απηύθυνε έκκληση για «διαπραγμάτευση με συμβιβαστική διάθεση» προς όλες τις πλευρές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY