Πολιτικη & Οικονομια

Βενιζέλος για Τσίπρα: Με αναξιοκρατία δεν φτιάχνεις την Ελλάδα του 21ου αιώνα

«Δεν μπορείς να λες ότι φέρνω τη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό, αλλά κλείνω τις Σκουριές»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Vimeo-151758702

«Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν αρκεί η εφαρμογή του μνημονίου που ο ίδιος προκάλεσε και υπέγραψε. Η χώρα χρειάζεται ένα πολύ ευρύτερο, πιο γενναιόδωρο και πιο φιλόδοξο εθνικό σχέδιο ανάκαμψης» σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την είσοδό του στην εκδήλωση «Μεταρρύθμιση στο Ασφαλιστικό: Ευκαιρία για εθνική ανασυγκρότηση ή Αιτία εθνικού αδιεξόδου» στο ΕΒΕΑ.

«Δεν μπορείς να λες ότι φέρνω τη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό, για παράδειγμα, αλλά κλείνω τις Σκουριές. Στέλνεις αντιφατικά μηνύματα. Με αναξιοκρατία στη διοίκηση, με έλλειψη αξιολόγησης και αριστείας στην παιδεία δεν φτιάχνεις την Ελλάδα του 21ου αιώνα» πρόσθεσε.

Όσο για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ σχολίασε: «Ο κ. Μητσοτάκης εξελέγη ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο καθένας σε μία δημοκρατική σύγχρονη πολιτεία πρέπει στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου να κάνει το καλύτερο για τον τόπο και το εθνικό συμφέρον».

Τέλος, σε σχέση με το αν ο χώρος της σοσιαλδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς υφίσταται πιέσεις, ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε: «Η σοσιαλδημοκρατία όχι στην Ελλάδα μόνο, αλλά στην Ευρώπη ήτανε και είναι πάντα μια σοσιαλδημοκρατία κυβερνώσα, μια σοσιαλδημοκρατία που παίζει ρόλο στις πραγματικές εξελίξεις και επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων. Η Ευρώπη είναι ήπειρος σοσιαλδημοκρατική και αυτό πρέπει να διατηρήσει ως κεκτημένο και εμείς πρέπει στην Ελλάδα να διαμορφώσουμε αυτό το σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό λόγο που εκφράζει το ευρύτερο προοδευτικό κέντρο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ