- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κυριάκος Μητσοτάκης: Χρέος η ενότητα και η δημιουργική διεύρυνση της ΝΔ
Στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού βρίσκεται ο νέος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ενημερώνεται από τον απερχόμενο μεταβατικό πρόεδρο Γιάννη Πλακιωτάκη.
Ο κ. Μητσοτάκης προσήλθε στα γραφεία μαζί με τον βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρώην βουλευτή Μιχάλη Μπεκίρη. Τον υποδέχθηκαν οι Γιάννης Πλακιωτάκης, Γιάννης Τραγάκης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Νωρίτερα, είχαν φθάσει στα γραφεία του κόμματος ο 'Αδωνις Γεωργιάδης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενώ από το πρωί ήταν και ο πρώην βουλευτής Κερκύρας και συνεργάτης του Νίκος Γεωργιάδης.
«Χρέος μου είναι να εξασφαλίσω στην πράξη την ενότητα της ΝΔ, αλλά και να πετύχω τη δημιουργική διεύρυνσή της», δήλωσε ο νέος πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της συνάντησής του με τα τον απερχόμενο μεταβατικό πρόεδρο, Γιάννη Πλακιωτάκη.
«Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο και είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες ώστε η παράταξη να γίνει ξανά μία μεγάλη ισχυρή, σύγχρονη ευρωπαϊκή δύναμη», δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης. Στη συνέχεια έκανε έναν σύντομο απολογισμό της θητείας ενώ υπογράμμισε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη «Το ίδιο καλώ να πράξουν και όλα τα στελέχη και οι βουλευτές», είπε ο κ. Πλακιωτάκης και σημείωσε ότι «σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Παραπληροφόρηση από τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ – Το μέτρο για τα ταξί μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1%»
Ο πρωθυπουργός αποχαιρετά τον πρώην Πρόεδρο Κύπρου, αναδεικνύοντας μεταρρυθμίσεις και ευρωπαϊκή πορεία
Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα ζητήσει την παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ
«Με τίμησε με την προστασία του σε πολύ δύσκολες στιγμές» - Η συλλυπητήρια δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
Μείωση 3,3% των τιμών εισαγωγών στην ελληνική βιομηχανία τον Νοέμβριο
Δύο πλοία δέχθηκαν επίθεση στη Μαύρη Θάλασσα – Ασφαλή τα πληρώματα, περιορισμένες ζημιές
Βανδάλισαν τρακτέρ αγροτών που πήγαν στο Μαξίμου στο μπλόκο της Νίκαιας
Ρήξη στον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών μετά την απόφαση Καρυστιανού για δημιουργία πολιτικού φορέα
Μήνυμα για τήρηση της νομιμότητας και συνέχιση συζητήσεων χωρίς αποκλεισμούς
Η ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και προέδρου του Eurogroup
Τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ και στον αγροτοσυνδικαλιστή των Μαλγάρων
Ο υπουργός Υγείας έκανε ανάρτηση με αφορμή την αποχώρηση της Μαρίας Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών
Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτών
«Αυτό που συνέβη ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία»
Αφήνοντας παράλληλα αιχμές προς τα υπόλοιπα μέλη
Tι είπε για τη σύμβαση που υπεγράφη επί ΣΥΡΙΖΑ
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας
Mετά την τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Εφετείου
«Κομματική μειοψηφία εκβιάζει την κοινωνία» - Τελεσίγραφο στα μπλόκα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.