- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Αποδεδειγμένα αφελείς
Με τη μέθοδο των αφορολόγητων αποδείξεων προσπαθεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή. Οι πολίτες καλούνται να συγκεντρώνουν αποδείξεις μαθηματικών θεωρημάτων οι οποίες εκπίπτουν στο σύνολο του ποσού
Με τη μέθοδο των αφορολόγητων αποδείξεων προσπαθεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή. Οι πολίτες καλούνται να συγκεντρώνουν αποδείξεις μαθηματικών θεωρημάτων οι οποίες εκπίπτουν στο σύνολο του ποσού, ενώ στις φορολογικές δηλώσεις μπορούν να επισυνάπτονται και «Αποδείξεις» του Ευαγγελάτου για μπίχλες μέσα στα στρώματα και κατσαρίδες σε μαγειρεία. Στο μέτρο περιλαμβάνονται επίσης και αποδείξεις της ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού και της ύπαρξης UFO, μόνο όμως εφόσον είναι αδιάσειστες.Αποδεικτικά στοιχεία για τέλεση εγκληματικών πράξεων πρέπει να προσκομίζονται προσεκτικά συσκευασμένα, για να μην υπάρξουν τραυματισμοί εφοριακών, ενώ σε πιο σύνθετες περιπτώσεις τη φορολογική δήλωση θα ελέγχει ιατροδικαστής. Αποδείξεις για την ύπαρξη του Θεού και άλλων φιλοσοφικών ερωτημάτων θα εκπίπτουν μόνο για εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ και εφόσον είναι διπλότυπες.
Οι αποδείξεις θα καταγράφονται σε ειδική φόρμα στο ίντερνετ, την οποία οι φορολογούμενοι θα προσκομίζουν αυτοπροσώπως στις ΔΟΥ, όπου και θα αρχειοθετούνται σε ειδικούς μπλε καδους και θα προωθούνται στο μηχανογραφικό κέντρο για ανακύκλωση. Για τους αγρότες θα υπάρχει και εφαρμογή σε Λίνουξ.
Σε όσους προσκομίσουν το σύνολο των δικαιολογητικών θα χορηγηθεί βεβαίωση αποδεδειγμένα αφελούς για κάθε νόμιμη χρήση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.