Πολιτικη & Οικονομια

Έκκληση για τρόφιμα

Από τους εθελοντές του Ηρακλείου Αττικής

4669-35224.jpg
Τάκης Σκριβάνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
23792-56222.JPG

Σχεδόν άδεια είναι τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Ηρακλείου Αττικής, με αποτέλεσμα να υπάρχει αδυναμία σίτισης των 350 οικογενειών που καλύπτουν από εκεί τις βασικές τους ανάγκες.

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, έρχονται οικογένειες με μικρά παιδιά και δεν υπάρχουν τρόφιμα να τους δώσουμε» λέει η Ελένη Υφαντή, υπεύθυνη Εθελοντισμού του Σώματος Εθελοντών Ηρακλείου Αττικής, τονίζοντας ότι υπάρχει άμεση ανάγκη για γάλατα, λάδι, όσπρια, κονσέρβες, ζάχαρη και καθαριστικά σπιτιού.

Αυτή την περίοδο οι εθελοντές του Ηρακλείου έχουν βάλει μπροστά και το πρόγραμμα Ανάδοχη Εκστρατεία Στήριξης, καλώντας καταστήματα της περιοχής να αναλάβουν τις εβδομαδιαίες ανάγκες σίτισης κάποιας οικογένειας. Στο Σώμα Εθελοντών, όπου δραστηριοποιούνται περίπου άνθρωποι, εκτός του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας, λειτουργούν επίσης οι τομείς Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.

Μπορείτε να βοηθήσετε είτε με εθελοντική εργασία είτε δίνοντας τρόφιμα. Στέλιου Καραγιώργη 1, δίπλα στο δημαρχείο, 213 2000.188 (10.00 – 13.30).

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ