Πολιτικη & Οικονομια

AAA

Θετικά κρίνεται από τους πολίτες η κυβέρνηση Παπαδήμου

115115-718265.jpg
Άγγελος Τσέκερης - Γιώργος Κυρίτσης
ΤΕΥΧΟΣ 372
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18479-40409.jpg

Θετικά κρίνεται από τους πολίτες η κυβέρνηση Παπαδήμου, ιδιαίτερα μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού που προβλέπει 15% ύφεση, 38% ανεργία και 26% αύξηση της παιδικής εργασίας στα φανάρια. Οι στόχοι αυτοί θα ενσωματωθούν στη νέα δανειακή σύμβαση μαζί με την πώληση του 51% της Ακρόπολης και, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, είναι αδιαπραγμάτευτοι για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Την ίδια στιγμή, στο Υπουργικό Συμβούλιο ο κ. Ρέππας εξακολουθεί να πλακώνεται με τον κ. Ραγκούση, ο οποίος πλακώνεται με τον κ. Χρυσοχοΐδη, παρά τις ευγενικές συστάσεις του κ. Μάκη Βορίδη για ψυχραιμία. Ψυχραιμία συνιστά και ο κ. Σαμαράς, ο οποίος είναι έξαλλος με τον κ. Αβραμόπουλο, αλλά και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος φέρεται να λέει ανέκδοτα εις βάρος του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη. Η κατάσταση είναι τόσο τεταμένη που μόλις και μετά βίας κατόρθωσαν να δώσουν νύχτα άλλα 15 δις στις τράπεζες.

Μέσα σε τόσο δημιουργικό κλίμα, η σκέψη για μετάθεση των εκλογών κάπου προς τα τέλη του 2020 κερδίζει συνεχώς έδαφος, προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμετοχή της χώρας στην πρώτη ταχύτητα της αποικιοκρατίας, μαζί με τους Ίνκας και τις Ανατολικές Ινδίες. Αυτή άλλωστε είναι και η επιθυμία της Άγκελα Μέρκελ, η οποία φέρεται αποφασισμένη να διώξει τους πάντες από την Ευρωζώνη, ειδικά μετά την απόφαση των διεθνών οίκων αξιολόγησης να βαθμολογήσουν με ΑΑΑ μια ενδεχόμενη γερμανική εισβολή στην Πολωνία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ