Πολιτικη & Οικονομια

Σφοδρή επίθεση Τζήμερου σε Βαξεβάνη για το Ελληνικό

«Πόσο ρόμπες ξεκούμπωτες είναι τα συριζοπαπαγαλάκια»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130555-295921.jpg

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε μέσω Facebook ο Θάνος Τζήμερος στον Κώστα Βαξεβάνη με αφορμή τη συμφωνία Lamda και δημοσίου για το Ελληνικό. Ο Τζήμερος παραθέτει τους τίτλους δύο άρθρων από το μέσο ενημέρωσης του Βαξεβάνη.

Και σημειώνει: Εκτός από το πόσο ρόμπες ξεκούμπωτες είναι τα συριζοπαπαγαλάκια, τα δύο άρθρα δείχνουν και πόσο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ είναι ΟΛΟΙ τους, ούτε καν επιπέδου δημοτικού. Μπορεί κάτι να πουληθεί 222% ΠΑΝΩ από την αξία του. Αλλά δεν μπορεί να πουληθεί 222% ΚΑΤΩ από την αξία του.

Δεν υπάρχει στα μαθηματικά αυτή η δυνατότητα. Μπορεί να πουληθεί στο 70% στο 40% ή και στο 0% (αν το δώσεις τζάμπα) της αξίας του. Με μπόλικη φαντασία, αλλά καθόλου μαθηματικά, πώληση στο 222% κάτω από την αξία είναι να πληρώσεις κι από πάνω στον "αγοραστή" το 122% της αξίας!!! Τέτοιοι αγράμματοι, τέτοια σκουπίδια υποστηρίζουν ακόμα τον θίασο των απατεώνων. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλέξης Τσίπρας - ΕΛΑΣ: Παρουσίαση του ονόματος και της ιδρυτικής διακήρυξης του νέου κόμματός του © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
ΕΛΑΣ: Τι θα γίνει, φίλε μου, μ' εμάς;

Δυστυχώς στις εκλογές θα πάμε με ένα κόμμα εξουσίας και με πολλά κόμματα διαμαρτυρίας, δεξιά και αριστερά. Και δυστυχώς δεν θα ζήσουμε ένα σοβαρό ανταγωνισμό πολιτικών θέσεων για τα επίδικα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY