- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Θεοδωράκης για το πισωγύρισμα του Μαξίμου στο θέμα των δικαστηρίων στην παραλία
«Τελικά δεν θα βουλιάξουν στην άμμο τα βαριά τζιπ της ομάδας μεταγωγών κρατουμένων»
Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης το πισωγύρισμα του Μαξίμου να μην κάνει τελικά πράξη το σχέδιο του για δημιουργία μεγάλων δικαστικών αιθουσών στις εγκαταστάσεις του beach volley.
Ταυτόχρονα μετά την ακύρωση των σχεδίων της κυβέρνησης ανακοίνωσε ότι το Ποτάμι ακυρώνει την «κινητοποίηση με μαγιό».
«Τελικά δεν θα βουλιάξουν στην άμμο τα βαριά τζιπ της ομάδας μεταγωγών κρατουμένων και οι κλούβες των ΜΑΤ. Γιατί αν έχετε το Θεό σας, αυτό ήταν το σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: να κάνουν στις εγκαταστάσεις του beach volley -μια ανάσα από τη θάλασσα- μεγάλες δικαστικές αίθουσες!
»Η αντίδραση των τοπικών κοινωνιών και η ερώτηση - διαμαρτυρία που κάναμε στη Βουλή πέντε βουλευτές του Κινήματος (Αμυράς, Λυκούδης, Μαυρωτάς, Ψαριανός και εγώ) τους έκαναν να το ξανασκεφθούν.
»Και μετά από μια σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πήραν πίσω την απόφαση τους. Άκυρες, λοιπόν, οι κινητοποιήσεις με μαγιό (κατά το “κινητοποιήσεις με γραβάτα") που οργάνωνε το σαββατοκύριακο το Ποτάμι στο παραλιακό μέτωπο. Να πάει ο κόσμος, αλλά να πάει για μπάνιο».
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ερώτηση των Θεοδωράκη, Αμυρά, Λυκούδη, Μαυρωτά και Ψαριανό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατρός και κόρη πρώην υπουργού
«Αν το περιφερειακό πρόγραμμα παραμείνει ως έχει, θα καταλήξει ένα κενό πουκάμισο» προειδοποιεί
Με αφορμή τις εξαγγελίες του πρώην πρωθυπουργού
Πρόγραμμα με «άρωμα» Θεσσαλονίκης
Σε 1,7 εκατομμύρια ανήλθαν οι έλεγχοι
Τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Όταν θα κλείσει το Ταμείο Ανάκαμψης, θα δείτε ότι δεν θα χάσουμε κανένα ευρώ», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Mεγάλο ευχαριστώ στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και τους ανεξάρτητους βουλευτές από Νέα Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση και τα άλλα προοδευτικά κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα μας»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατά πάντων και κατά Κουκουλόπουλου
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει της 90ής ΔΕΘ
Στην ψηφοφορία ψήφισαν 288 βουλευτές εκ των οποίων ψήφισαν «παρών» 169 βουλευτές και «υπέρ» 119
Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του Ταμείου Απανθρακοποίησης των Νήσων
Υπογράφηκε στην Πλατεία Νερού η σύμβαση κατασκευής - Πώς θα αλλάξει τον Φαληρικό Όρμο το «Αέναον»
«Διαβατήριο αξιοπιστίας» τα έργα υποδομών και ανάπτυξης
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στην τράπεζα
«Η δουλειά του Δήμου είναι να λύνει τα μικρά προβλήματα που καθορίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων» σημειώνει
Σήμερα η υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη του έργου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.