- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δεν λέει «όχι» ο Γ. Παπανδρέου στην πρόσκληση του Σταύρου Θεοδωράκη
Ανοικτός στο διάλογο των προοδευτικών δυνάμεων
Θετικά ανταποκρίνεται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε επιστολή -πρόσκληση που του απέστειλε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει ότι «το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και εγώ, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην ανάγκη της προώθησης των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα» και πως με βάση αυτή την στόχευση «συμμετέχουμε σε αυτόν το διάλογο για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, που κύριος σκοπός του θα πρέπει να είναι, το εθνικό και κοινωνικό διακύβευμα: Πώς η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση αντιμετωπίζοντας με παρρησία τα πραγματικά - όχι επίπλαστα, αίτιά της, ώστε να οικοδομήσουμε την Ελλάδα της επόμενης ημέρας σε στέρεες δημοκρατικές βάσεις».
Ο κ. Παπανδρέου επισημαίνει ότι αυτό το εγχείρημα θα πρέπει να έχει «προοδευτικό πρόσημο». «Η πρωτοβουλία αυτή είναι επιτακτική, ειδικά σήμερα, που η αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η αντίστοιχη της Ν.Δ. να αντιμετωπίσει τα πραγματικά διακυβεύματα της χώρας και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ελληνισμού - όπως φάνηκε και από τη διακυβέρνησή της, έχουν οδηγήσει την Ελληνική κοινωνία σε μια επικίνδυνη στασιμότητα, ακόμη και πόλωση», σημειώνει ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ και δηλώνει ότι είναι ανοικτός σε συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού.
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η άρνηση της κυβέρνησης να μειώσει τον ΦΠΑ δεν μπορεί να αποδοθεί στην έλλειψη δημοσιονομικού χώρου. Πρόκειται για μια συνειδητή πολιτική επιλογή.
«Ο πολιτικός αλλάζει απλώς λογότυπο»
Πότε θα ξεπεράσει τα 2 ευρώ στην αντλία
Αντιδράσεις για τα τεχνικά και λειτουργικά προβλήματα τις τελευταίες ημέρες
«Η μεγαλύτερη παρέμβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις των τελευταίων δεκαετιών», τόνισε ο πρωθυπουργός
11 χρόνια πριν σε ομιλία του στη Βουλή και ενώ η χώρα όδευε ολοταχώς στα capital controls και στο τρίτο μνημόνιο
Τα πρόσωπα που αποτελούν την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος
Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
Πώς το κράτος δικαίου γίνεται πεδίο σύγκρισης στην ΕΕ; - Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας
«Μου λείπει η πιο ανεπίσημη συμμετοχή μου στη ζωή» λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Aπέτυχε γιατί τον ένοιαζε μόνο να πάρει την εξουσία» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
Tα όρια της νομιμότητας στις σύγχρονες φιλελεύθερες δημοκρατίες
Από το κυνήγι των εκπτώσεων στις οικονομικές διακοπές
Οι συσκευές τηλεϊατρικής δίνουν τη δυνατότητα για εξειδικευμένες εξετάσεις επί τόπου
Η αναφορά στο κράτος δικαίου, τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον θάνατο της Μάρως Κοντού
H νέα σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Με αφορμή τον τελικό του Μουντιάλ
Η δήλωσή του μετά την αποχώρηση από την Κεντρική Επιτροπή
«Ο Φάμελλος πήρε κάποιες καλές θέσεις, αλλά τα μπουρδούκλωνε» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
«Όσοι επιλέγουν διαφορετική πολιτική διαδρομή οφείλουν να παραδώσουν την έδρα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.