- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στέφανος Μάνος: Θα τουφέκιζα τον κ. Φίλη
«Καλύτερα να ακριβύνει η σπαλομπριζόλα παρά να γίνει αυτός ο χαμός»
Ιδιαίτερα εξοργισμένος με όσα συμβαίνουν με το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση εμφανίστηκε, Στέφανος Μάνος, μιλώντας στον σταθμό «Παραπολιτικά 90.1»
Για το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση ο κ. Μάνος είπε: «Θα σας θυμίσω ότι αυτό ξεκίνησε ως ισοδύναμο δηλαδή επεβλήθη το 23% στην Παιδεία ως ισοδύναμο της μείωσης του ΦΠΑ στο βόειο κρέας. Εγώ λέω το εξής αφού μπλέξαμε τόσο πολύ γιατί δεν κάνουμε το απλό να γυρίσουμε στο 23% στο βόειο κρέας από όπου ξεκίνησε και η όλη ιστορία. Γιατί δεν το συζητούμε καν; Γιατί τώρα θα επικροτήσουμε τη βλακεία γιατί περί βλακείας πρόκειται και σημειώστε ότι δεν είναι μόνο το 23% στην Παιδεία, βάλανε οι έξυπνοι αυτοί κύριοι, οι ευαίσθητοι άνθρωποι και 23% στα γηροκομεία. Άλλη ωραία κίνηση αυτή από κοινωνικά ευαίσθητη κυβέρνηση. Καλύτερα να ακριβύνει η σπαλομπριζόλα παρά να γίνει αυτός ο χαμός που γίνεται στην Παιδεία».
Και συνέχισε: «Έχουμε τους διπλούς δασκάλους από ότι οι Γάλλοι είπε ποτέ κανείς ότι οι Γάλλοι έχουν μια Παιδεία άθλια, πολύ χειρότερη από τη δική μας; Συνεπώς κάπως τα καταφέρουν με τους μισούς. Τώρα έχουν τελειώσει τα λεφτά, τώρα δεν έχουμε φράγκο, τώρα ξεζουμίζουμε και τον τελευταίο συνταξιούχο και τον τελευταίο εργαζόμενο να βγάλουμε κάποιο φόρο για να πληρώσουμε τους πρόσθετους αυτούς εκπαιδευτικούς. Εγώ θα τουφέκιζα τον κ. Φίλη για αυτό. Είμαστε μια χώρα η οποία αρνείται να δει την πραγματικότητα και επειδή αρνείται να δει την πραγματικότητα αρνείται να κάνει τα πιο στοιχειώδη που θα έπρεπε να κάνει για να ξεμπλέξει από αυτή την κατάρα. Δεν έπρεπε να γίνει καμία πρόσληψη και θα έπρεπε επίσης ταυτόχρονα να αναδιατάξει τους εκπαιδευτικούς ώστε να μην λείπουν. Ποια δημόσια Παιδεία; Τη διαλύουν κάθε μέρα με αυτά που κάνουν».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις
Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν φύγετε για διακοπές
Εμφανίζεται ως υπερπατριώτης αλλά στην πραγματικότητα η ζημιά που έχει κάνει στην πατρίδα προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες ξεπερνάει κατά πολύ την οποιαδήποτε προσφορά
Μετά τον μίνι Ανασχηματισμό της κυβέρνησης
Από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στο Μεταφορών
Τα νέα πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα - Ο Στρ. Σιμόπουλος νέος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
Για παράβαση καθήκοντος σχετικά με την εκτέλεση της Σύμβασης 717 κατηγορείται ο ελεγκτής
Οι ημερομηνίες που έχουν «κλειδώσει»
Στο 2ο Συνέδριο «Ελλάδα 2030» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Για αντικαταστάσεις και όχι ανασχηματισμό κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Στο τελευταίο αντίο Μητσοτάκης και Καραμανλής
Τι απαντούν πηγές στα σενάρια για παράταση
«Βάλαμε μπροστά τις δημοσκοπήσεις και αφήσαμε μετά τα πρόσωπα και τις πολιτικές» δήλωσε η βουλεύτρια
Ποια Κυριακή το λιανεμπόριο θα είναι ανοιχτό
Πότε πληρώνεται, τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Φωτίζεις την ημέρα μου με την καλοσύνη, τη στοργή και το υπέροχο χαμόγελό σου», έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.