Πολιτικη & Οικονομια

Ντομπρόβσκις: Πρέπει να γίνουν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις (video)

Ο αντιπροέδρος της Κομισιόν με Τσακαλώτο, Σταθάκη και Χουλαριάκη

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
111918-221739.JPG

Την ανάγκη να υλοποιηθεί άμεσα το συμφωνημένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων τόνισε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις σε δηλώσεις του μετά από τις συναντήσεις που είχε με τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Σταθάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο κ. Ντομπρόβσκις σημείωσε ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και ότι χρειάζεται εντατική δουλειά, καθώς είναι προς το συμφέρον όλων να ανακάμψει η οικονομία.

Ακόμη ανέφερε ότι η συνεργασία Ελλάδας – δανειστών είναι σε σωστή πορεία και πως θα ενταθεί για την επίτευξη των κοινών στόχων της ανάπτυξης και της ανάκαμψης της οικονομίας. «Συμφωνήσαμε όλοι μας πως θέλουμε να εργαστούμε σκληρά και να λάβουμε τα αναγκαία μέτρα ώστε η ελληνική οικονομία να ανακάμψει», πρόσθεσε. Κατά τον Ευρωπαίο αξιωματούχο, η ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα βελτιώσει την αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας. Για την επιτυχία των μεταρρυθμίσεων, όπως είπε, χρειάζεται πολιτική βούληση, τεχνική και διοικητική ικανότητα σχεδίασης και εφαρμογής τους και διάλογος με τους κοινωνικούς εταίρους. Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν αναφέρθηκε και στα κοινοτικά κονδύλια που δίνονται στην Ελλάδα για τη διευκόλυνση των επενδύσεων.

Φωτογραφία ΑΠΕ - ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντώνης Σαμαράς
O Σαμαράς είναι μόνο σαμαρικός

Εμφανίζεται ως υπερπατριώτης αλλά στην πραγματικότητα η ζημιά που έχει κάνει στην πατρίδα προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες ξεπερνάει κατά πολύ την οποιαδήποτε προσφορά

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY