- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ο Καραγκούνης διαψεύδει ότι παραιτήθηκε για να στηρίξει Τζιτζικώστα
«Σενάρια συνωμοσίας των δημοσιογράφων»
Με συνέντευξή του, ο Κώστας Καραγκούνης διαψεύδει πως υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου της ΝΔ, για να στηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην κούρσα για την προεδρία του κόμματος.
Ο κ. Καραγκούνης στη συνέντευξη του στο «Πρακτορείο 104,9» κάνει λόγο για «σενάρια συνωμοσίας στα οποία αρέσκονται οι δημοσιογράφοι».
«Δίνουμε περισσότερη ένταση σε κάτι που δεν υπάρχει και δεν είναι η ουσία, δεν ισχύει» πρόσθεσε και επεσήμανε: «O εκπρόσωπος του κόμματος, είναι προνόμιο του εκάστοτε αρχηγού και για αυτό θεώρησα ότι πρέπει να κάνω το αυτονόητο από τη στιγμή που υπάρχει υπηρεσιακός πρόεδρος, να παραιτηθώ από τη θέση».
Παράλληλα, υπενθύμισε ότι ασκεί τα καθήκοντα του εκπροσώπου από τον Ιανουάριο, όταν πρόεδρος του κόμματος ήταν ακόμη ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο κ. Καραγκούνης τάχθηκε υπέρ της ανανέωσης του κόμματος, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι μόνο ηλικιακό μέγεθος και λέγοντας ότι «η ανανέωση στις δομές και στην πολιτική πρέπει να ισχύσουν την πράξη», ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η παράταξη είναι ενωμένη και στρατευμένη της χώρας» και ότι «μια σταθερή κεντροδεξιά θα εγγυηθεί το μέλλον».
«Είναι υποχρέωση μας να αλλάξουμε» είπε ο κ. Καραγκούνης, ο οποίος προσέθεσε ότι «ο ελληνικός λαός θέλει να μάθει πώς θα κινηθεί η ΝΔ στο επόμενο διάστημα, πώς θα απαλλαγεί η ελληνική κοινωνία από τα επίχειρα του μνημονίου».
Ο ίδιος επεσήμανε ότι περιμένει τις θέσεις των υποψηφίων προέδρων για να σχηματίσει άποψη. «Θα βγει πρόεδρος όποιος πείσει» ανέφερε.
ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με κάποια καρέκλα, όπως πιθανόν κάποιοι θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν», τονίζει
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο
Αντιπαράθεση Σκέρτσου με την αντιπολίτευση
Τι αναφέρει η κοινή δήλωση
Με αφορμή τα χαμηλά νούμερα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Στο επίκεντρο οι προοπτικές ανάπτυξης και η επέκταση του Μετρό προς τα δυτικά
«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους με νέες δεξιότητες», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Διαφορετικές κατασκευές από τις εγκεκριμένες μελέτες
Τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για τον περιορισμό στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ανηλίκους
Η ανεξάρτητη βουλευτής, που είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσχώρησε επίσημα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
«Ο διάλογος παραμένει ανοιχτός για όλους», δήλωσε η υπουργός Παιδείας
«Δεν θα με φιμώσει ούτε ο κ. Λαζαρίδης ούτε κανένας άλλος» τονίζει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Στο Πεκίνο η υπουργός Πολιτισμού
Στο 11th Financial Times Energy Transition Summit, ο εκτελεστικός πρόεδρος της METLEN
Η ανάρτησή του στο Χ μετά τα κλάματα της βουλεύτριας
«Καλό είναι όσοι μιλούν για εθνικές ήττες να είναι προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφέρουν τον λόγο τους», τόνισε
«Την ευθύνη για τον βούρκο την έχει προσωπικά ο Μητσοτάκης» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη
Ποιες θέσεις καλύπτονται ακόμα και με απολυτήριο Δημοτικού
Το αφήγημα περί ωριμότητας και μετατόπισης προς το κέντρο και τα παλιά αντανακλαστικά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.