- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κουβέλης: Είναι αναγκαίο να στηριχθεί για να νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ
Τόνισε ότι δεν έχει δεχθεί πρόταση για να μπει ψηφοδέλτια
«Είναι αναγκαίο να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καταγράψει εκλογική νίκη στις προσεχείς εκλογές. Και η φροντίδα μου δεν είναι άλλη από το να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου και στην έξοδο της χώρας από τον θανάσιμο κύκλο της κρίσης» σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1 Fm.
Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν έχω γίνει αποδέκτης συγκεκριμένης πρότασης και κατά συνέπεια δεν μπορώ να σας πω τίποτα σχετικό. Σε κάθε περίπτωση όμως η πολιτική μου στάση ούτε συναρτάται ούτε εξαρτάται από ανταλλάγματα εάν θα είμαι ή δεν θα είμαι σε κάποιες λίστες υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ. Κουβέλης.
Πρόσθεσε ακόμα ότι «σε ολόκληρη πολιτική διαδρομή μου δεν έβαλα ποτέ το προσωπικό πάνω από το συλλογικό. Δεν το έπραξα ούτε όταν συνειδητοποίησα ότι τα συστήματα εξουσίας ήταν διατεθειμένα να διασφαλίσουν μια απρόσκοπτη πορεία στη ΔΗΜΑΡ με την προϋπόθεση ότι το κόμμα μας και εγώ θα συναινούσαμε σε εντελλόμενα. Δεν το πράξαμε και δεν μετανιώνω. Πέρα από τα όσα ακούγονται ή γράφονται η φροντίδα μου δεν είναι άλλη από το να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου.»
Σχετικά με τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κουβέλης υποστήριξε: «Θα υπάρξει κάποια απώλεια αλλά δεν θα είναι σημαντική. Με το δεδομένο ότι αυτά τα οποία υποστήριξαν αυτά τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας είναι σε πλήρη αναντιστοιχία προς το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας. Θα ήθελα να μην ήταν αλήθεια πολλά από αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας αλλά φοβάμαι ότι πράγματι μια μερίδα στελεχών αυτής της Αριστεράς εγκλωβίστηκε στην αυταπάτη ότι ο τόπος θα ξεπεράσει τα δεινά του επιστρέφοντας στο παλαιό νόμισμα. Εγκλωβίστηκε με άλλα λόγια σε ένα σχέδιο το οποίο ήταν ένα σχέδιο καταστροφής που θα βαλκανοποιούσε τη χώρα και θα βύθιζε στην μόνιμη φτώχεια τους πιο φτωχούς και αδύναμους συμπολίτες μας. Ευτυχώς η μεγάλη πλειοψηφία του κυβερνόντος κόμματος και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας απέτρεψαν το σχέδιο και κράτησαν τη χώρα στην φυσική κοιτίδα της την ευρωζώνη.»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά. Είμαστε δίπλα στους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, στα παιδιά μας»
Ξεκινά σήμερα η σχολική χρονιά - Πρώτο κουδούνι για τα σχολεία
Ένα διαφορετικό wrap από την επίσκεψη της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στη Βόρεια Ελλάδα
Oι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών
Υψηλότερο εισοδηματικό όριο, πρόσβαση χωρίς κριτήρια για τρίτεκνους και πολύτεκνους και αυξημένο voucher
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα πολιτισμού και πολιτιστικής διπλωματίας
Το σίγουρο είναι ότι το νομικό τοπίο έχει αλλάξει δραστικά από την εποχή της Χρυσής Αυγής
Η 90ή ΔΕΘ βρίσκει την ελληνική οικονομία στο τέλος μιας ιστορικής περιόδου χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και μπροστά στο δύσκολο τεστ της επόμενης ημέρας.
Από τα πρώτα περίπτερα του 1926 και τη μεταπολεμική έκρηξη έως τη σημερινή οικονομική και πολιτική σκηνή της χώρας, η ΔΕΘ συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής και ετοιμάζεται για το μέλλον
Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των αναλυτών
Ποιες περιοχές εντάσσονται στο πρόγραμμα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού εγκαταστάσεων
Ο «πελάτης» αξιολογεί τη σχέση του με την εξουσία με βάση το προσωπικό όφελος. Ο «πολίτης» ενδιαφέρεται και για πράγματα που δεν μεταφράζονται άμεσα σε ευρώ στην τσέπη του
Η αναφορά στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Με αιχμή τον συνεδριακό, γαστρονομικό, πολιτιστικό και ιαματικό τουρισμό, η Θεσσαλονίκη αξιοποιεί τη θέση της και εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο διεθνή προορισμό
Η θερμή υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η ιδιωτική κλινική ήταν δηλωμένη ως απλό παθολογικό ιατρείο
Επισκέφτηκε το πάρκο βιοτεχνολογίας Athens LifeTech Park στα Σπάτα
«Έχει κριθεί πολλάκις με την ίδια ετυμηγορία, αυτή του αποτυχημένου πρωθυπουργού»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.