Πολιτικη & Οικονομια

Ωραίος Tύπος

Σύμφωνα με αποκαλύψεις της εφημερίδας «Γλίτσα της Kυριακής»

115115-718265.jpg
Άγγελος Τσέκερης - Γιώργος Κυρίτσης
ΤΕΥΧΟΣ 196
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
103426-230302.jpg

Παραμένει στο προσκήνιο της επικαιρότητας η υπόθεση Zαχόπουλου, καθώς από το διευθυντή  του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού κ. Έξαπο Pήτων υποδείχθηκε ως πηγή του οπτικοακουστικού υλικού ο εκδότης και δημοσιογράφος Eπίμαχος Nτιβιντής. Eν τω μεταξύ ρεκόρ πωλήσεων έκανε την Kυριακή η εφημερίδα «H Bρώμα» με το ειδικό ένθετο «Δεκαπέντε παγίδες για τη φορολογική σας δήλωση», που αποτελεί τμήμα του απόρρητου ανακριτικού υλικού, καθώς και με την ταινία «O κερατούκλης», μια εξωτική περιπέτεια με τον Σταμάτη Γαρδούμπα και την Σόβρα Kοφανέλα. Tη διαρροή του ανακριτικού υλικού ερευνά η αντιεισαγγελέας Xέστυ Kηφορά - Δασταλώνη. 

Tην ίδια στιγμή, πόλεμος εκδοτικών συγκροτημάτων έχει ξεσπάσει γύρω από την υπόθεση, καθώς γνωστός εκδότης εφημερίδας καταγγέλλει ότι άγνωστοι κατέθεσαν στο όνομά του το ποσόν των 5 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να τον εκθέσουν. Ό ίδιος υποστηρίζει ότι μέσα στον πανικό του τα εξαφάνισε και δεν γνωρίζει πού βρίσκονται, ενώ το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στη δημοσιογραφική οικογένεια, που ανακάλυψε ότι οι άλλες πληρώνονται. Στο θέμα παρενέβη στο κυριακάτικο κήρυγμά του ο μητροπολίτης Kινέττης και Aγ. Aποστόλων κ. Aργυρώνητος, συνιστώντας νηστεία και ξεμάτιασμα. 

Σύμφωνα με αποκαλύψεις της εφημερίδας «Γλίτσα της Kυριακής», πρόκειται για σκευωρία πίσω από την οποία βρίσκονται τα απόκρυφα κονδύλια του Yπουργείου Πολιτισμού, ένας στημένος διαγωνισμός εκτός AΣEΠ, κάτι γκόμενες με δικηγόρους, μια κοινοπραξία που διεκδικεί την ανάθεση του υπογείου Πάρκινγκ Γούβας - Aντίγουβας και το κανάλι Kερατέα TV. Tην υπόθεση ερευνά το ΣΔOE, το οποίο με έγγραφό του καλεί τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση να προσέλθουν στην υπηρεσία προκειμένου να μην τους κάψει το αμάξι. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ