- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης: Δεν πρέπει να χρεώνεται ο θάνατος της νοσηλεύτριας στο Ναύπλιο στους Ρομά
Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατό της
Η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατο της νοσηλεύτριας στο Ναύπλιο και η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Στο τραγικό περιστατικό με τον θάνατο της 55χρονης νοσηλεύτριας στο Νοσοκομείο Ναυπλίου αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Το περιστατικό με τον θάνατο της νοσηλεύτριας μας και τους Ρομά και τους συγγενείς τους που έκαναν φασαρία δεν σχετίζονται, όπως γράφτηκε χθες. Δεν ήταν επιθετικοί, όμως φώναζαν και έκλαιγαν, γιατί είχαν ένα 8χρονο παιδί αναίσθητο μαζί τους και νόμιζαν ότι είχε πεθάνει. Δεν είχε πεθάνει όμως», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναδημοσιεύοντας τη δήλωση, ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως διερεύνησε την υπόθεση και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στους συγγενείς του παιδιού.
«Ερεύνησα το περιστατικό και δεν πρέπει να χρεώνεται στους Ρομά που βρίσκονταν εκεί και αγωνιούσαν για το παιδί τους. Δεν πρόκειται περί περιστατικού βίας προς εργαζομένους μας. Περιστατικά τέτοιας φύσεως έχουν συμβεί, αλλά όχι χθες», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας:
«Αναπαράγω την δήλωση του Προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου κ. Βασίλη Μπαβέλλα για το χθεσινό τραγικό περιστατικό με τον θάνατο της νοσηλευτού στο Νοσοκομείο από ανακοπή:
«Το περιστατικό με τον θάνατο της νοσηλεύτριας μας και τους Ρομά και τους συγγενείς τους που έκαναν φασαρία δεν σχετίζονται, όπως γράφτηκε χθες. Δεν ήταν επιθετικοί, όμως φώναζαν και έκλαιγαν, γιατί είχαν ένα 8 χρόνο παιδί αναίσθητο μαζί τους και νόμιζαν ότι είχε πεθάνει. Δεν είχε πεθάνει όμως. Είναι γεγονός ότι ένα έκτακτο περιστατικό μπορεί να ζορίσει τον νοσηλευτή. Όμως η αλήθεια είναι ότι η νοσηλεύτρια μας δεν έπρεπε να είναι εκείνη την ώρα στο ΤΕΠ γιατί δεν εφημερεύαμε χθες».
Ερεύνησα το περιστατικό και δεν πρέπει να χρεώνεται στους Ρομά που βρίσκονταν εκεί και αγωνιούσαν για το παιδί τους. Δεν πρόκειται περί περιστατικού βίας προς εργαζόμενους μας, περιστατικά τέτοιας φύσεως έχουν συμβεί, αλλά όχι χθες.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια της».
https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/2066813564271165581
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το δικαστήριο τους αναγνώρισε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου
29,26 και 24 ετών οι δράστες - Το προφίλ τους
Εκσφενδονίστηκαν περίπου 15 μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης
«Όλοι κλαίγανε» - Τι συνέβη μέσα στο αεροπλάνο όταν έσπασε το παράθυρο
Πώς βοηθάει ο αναλογισμός και πώς μπορείτε να τον εφαρμόζετε όχι μόνο στα επαγγελματικά σας, αλλά και στις προσωπικές, φιλικές, οικογενειακές σας σχέσεις
Οι ύποπτοι εντοπίστηκαν μέσα από νέα τεχνολογία σε παλιές φωτογραφίες
Η μηχανή που οδηγούσε ο πατέρας της συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο
Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων διώξεων
Τι σκεφτόμαστε και τι πραγματικά ισχύει όταν μιλάμε για οικογένειες ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα
Το υλικό που οδήγησε στις συλλήψεις
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος
Η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας για το περιστατικό
Για την εμπρηστική επίθεση στις 5 Μαΐου 2010 και τον θάνατο τριών εργαζομένων
Το μωράκι είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στην Αθήνα
«Εύχομαι η Δικαιοσύνη να τους δικάσει όπως πρέπει και να μη γίνουν τέτοια εγκλήματα ξανά».
Δείτε εικόνες από τις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.