- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητέρα 16χρονης: Δεν ξέρω πού βρήκε το μαχαίρι - Είναι καλό κορίτσι, ευαίσθητο
Αντιμέτωπη με δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα είναι η 16χρονη που μαχαίρωσε 14χρονη συμμαθήτριά της
Μητέρα 16χρονης: Δεν ξέρω πού βρήκε το μαχαίρι - Είναι καλό κορίτσι, ευαίσθητο
Αντιμέτωπη με δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα είναι η 16χρονη που μαχαίρωσε 14χρονη συμμαθήτριά της σε σχολείο της Κυψέλης, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε εναντίον της η εισαγγελία ανηλίκων.
Η ποινική δίωξη σε βάρος της ανήλικης αφορά τα κακουργήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της οπλοφορίας μέσα σε σχολικό συγκρότημα και το πλημμέλημα της οπλοχρησίας. Η κατηγορούμενη παραπέμπεται σε ανακριτή ανηλίκων για την απολογία της.
Λίγο μετά την δίωξη που ασκήθηκε από την εισαγγελία ανηλίκων, η μητέρα της 16χρονης μίλησε στο Live News τονίζοντας πως η κόρη της άκουσε κάποιο κορίτσι να τη βρίζει και δεν μπόρεσε να ελέγξει τα νεύρα της. Σημείωσε επίσης πως έχει μπλέξει γιατί είναι καλό κορίτσι και ευαίσθητη.
«Πήγε πρώτη μέρα και ήθελε απλά να πηγαίνει σχολείο. Άκουσε κάτι, να την βρίζει κάποιο κορίτσι και δεν μπορούσε να ελέγξει τα νεύρα της».
Παραδέχεται πως η κόρη της δυσκολεύεται με τη διαχείριση του θυμού, πως όταν συμβαίνει αυτό έχει επιθετική συμπεριφορά και πως το τελευταίο διάστημα έχει μπλέξει με κακές παρέες που την επηρεάζουν.
«Απρόβλεπτη η συμπεριφορά της. Μία ευγενική και μία τσακώνεται. Δεν μου ανοίγεται. Θέλω να την πάω σε ψυχολόγο να τα πω όλα αυτά. Δεν ξέρω γιατί, από κάποιες κακές παρέες. Έχει μπλέξει γιατί είναι καλό κορίτσι και ευαίσθητη».
«Δεν γνωρίζω για το μαχαίρι πού το βρήκε»
«Δεν γνωρίζω για το μαχαίρι πού το βρήκε. Εγώ δούλευα, δεν ήξερα […] Δεν έχει φίλους. Την κοροϊδεύουν, την βρίζουν κι εκείνη αντιδρά έτσι. Εγώ να την πάω ψυχολόγο… Να κάνω το καλύτερο, να μεγαλώσει, να ωριμάσει», λέει ακόμη η μητέρα της.
«Έχω κλείσει ραντεβού στους δημόσιους ψυχολόγους και δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Δεν με βοήθησαν σε τίποτα. Δουλεύω, δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ. (…) Έχω πάρει και το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ παντού, μου είπαν τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε. Είναι αθώα η κόρη μου και παρασέρνεται. Από κάπου ξεκινάει όλο αυτό, από κάποια παρέα.
»Όταν της μιλάω με ακούει. Της είπα ‘πρόσεχε, μην το ξανακάνεις αυτό, δεν είναι σωστό’. (…) Προσφέρω ό,τι χρειάζονται τα παιδιά, αλλά από πίσω της δεν μπορώ να πάω. (…) Θέλω να τη βοηθήσουμε, όχι να την βγάλουμε εγκληματία γιατί είναι μικρό κορίτσι. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μου ανοίγεται.
»Δεν ξέρω τι δεν έχω κάνει καλά, απλά είμαι και ‘γω παγιδευμένη, παλεύω μόνη μου. (…) Εγώ θέλω να βοηθήσω το παιδί, χρειάζομαι και εγώ βοήθεια… δεν ξέρω…», καταλήγει.
Πηγή: Mega
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα χρήματα ήταν κρυμμένα στο σπίτι νεκρού θείου του 34χρονου
Πάθαινε ανακοπές κατά την αεροδιακομιδή - Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η στιγμή που πηγαίνει σε οικόπεδο του αδερφού της και βάζει φωτιά με χαρτοπετσέτα
Η κοπέλα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε
Η αστυνομία τον μετέφερε σε ψυχιατρική κλινική για να λάβει θεραπεία
Προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή έλαβε η 29χρονη
Απεβίωσε κατά τη διάρκεια της αεροδιακομιδής στην Αθήνα
Χτύπησε τον 24χρονο με δύο μαχαίρια
Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στη 45χρονη
Παρενόχλησε σεξουαλικά φοιτήτρια σε υπόγεια διάβαση
Επιχειρούν για δεύτερη ημέρα πυροσβέστες
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού
«Ο 43χρονος ήταν στο επίκεντρο των αρχών από τα πρώτα 24ωρα»
Καλά στην υγεία του το νεογνό
Πώς οι αλγόριθμοι αποκάλυψαν αδήλωτα έσοδα σε μεσίτες και κατασκευαστές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.