- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
«Αντέδρασα ενστικτωδώς» - Τι λέει ο επιβάτης που σταμάτησε το λεωφορείο στην Πτολεμαΐδα
«Έπιασα το τιμόνι και προσπάθησα να πατήσω φρένο»
«Προσπάθησα να πατήσω φρένο» - Τι λέει ο επιβάτης που σταμάτησε το λεωφορείο στην Πτολεμαΐδα
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Πτολεμαΐδα , λίγο μετά τις 7 το πρωί, όταν λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν εργαζόμενοι στη ΔΕΗ εξετράπη της πορείας του. Νεκρός είναι ο 56χρονος οδηγός του λεωφορείου ο οποίος έπαθε ανακοπή και έχασε τον έλεγχο του οχήματος.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί, όταν ο 56χρονος οδηγός του λεωφορείου, όπως ανέφεραν οι πρώτες μαρτυρίες, αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και αυτό να βγει εκτός οδοστρώματος.
Όπως αναφέρει το Kozan.gr, ένας από τους εργαζομένους, όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, φέρεται να άρπαξε το τιμόνι και να πάτησε φρένο, καταφέρνοντας να ακινητοποιήσει το όχημα και να αποτρέψει σοβαρότερη τραγωδία.
«Εγώ καθόμουν στη μέση του λεωφορείου. Κάποια στιγμή άκουσα ένα τράνταγμα, πετάχτηκα, είχε αρχίσει το λεωφορείο να χτυπάει στις προστατευτικές μπάρες», είπε αρχική ο υπάλληλος της ΔΕΗ.
Περιγράφοντας τι αντίκρισε όταν έφτασε στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου είπε ότι «ο οδηγός ήταν πεσμένος στο πλάι και είχε χάσει τις αισθήσεις του. Έπιασα το τιμόνι και προσπαθούσα να πατήσω το φρένο ενώ ο οδηγός είχε εκεί τα πόδια του. Αντέδρασα ενστικτωδώς, δεν έχω οδηγήσει ξανά λεωφορείο».
Σύμφωνα με τον ίδιο «ο κόσμος ήταν αναστατωμένος και σε πανικό αλλά μόλις σταματήσαμε ηρέμησαν όλοι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση της βόμβας και η έκρηξη
Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.