Επιτάλιο: Επικήρυξη 1.500 ευρώ για τον δράστη που κακοποίησε σεξουαλικά τον σκύλο
Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνο στην Ηλεία αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα
Η Φιλοζωική Ομοσπονδία Ελλάδος, θέλοντας να ενισχύσει τις έρευνες και να στείλει μήνυμα μηδενικής ανοχής σε τέτοια φαινόμενα, ανακοίνωσε την επικήρυξη του δράστη
Οι σκηνές φρίκης που εκτυλίχθηκαν στο Επιτάλιο Ηλείας, όπου ένα ανυπεράσπιστο σκυλάκι βρέθηκε χθες το πρωί αιμόφυρτο στην Εθνική Οδό Πύργου–Κυπαρισσίας, θύμα μιας απερίγραπτης πράξης σεξουαλικής κακοποίησης έχουν προκαλέσει κύμα οργής και αγανάκτησης στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.
Η Φιλοζωική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοίνωσε επικήρυξη ύψους 1.500 ευρώ για όποιον προσφέρει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Θυμίζουμε ότι το κακοποιημένο ζώο εντόπισαν εθελοντές της Φιλοζωικής Κρεστένων «Νοιάζομαι», που σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους όταν το είδαν, μέσα στα αίματα. Αρχικά πίστεψαν ότι είχε πυροβοληθεί, όμως η πραγματικότητα αποδείχθηκε πολύ χειρότερη. Στο κτηνιατρείο όπου μεταφέρθηκε, ο γιατρός διαπίστωσε πως το ζώο έφερε βαθύ σκίσιμο στον πρωκτό, αποτέλεσμα εισαγωγής αντικειμένου με ακραία βία. Για να κλείσει το τραύμα χρειάστηκαν οκτώ ράμματα, ενώ ο σκύλος νοσηλεύεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνο στην Ηλεία αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Πολίτες και φιλοζωικές οργανώσεις, καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο την πράξη αυτή, κάνοντας λόγο για «ένα αποτρόπαιο έγκλημα που δεν χωρά σε καμία κοινωνία».
Οι τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις καλούν όσους έχουν οποιαδήποτε πληροφορία, όσο μικρή κι αν φαίνεται, να απευθυνθούν στις Αρχές ή στη Φιλοζωική Ομοσπονδία. Κάθε στοιχείο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μην περάσει αυτή η φρικαλεότητα στη λήθη.
Η ανακοίνωση της Φιλοζωικής Ομοσπονδίας Ελλάδος:
Πηγή: ilialive.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από την ταυτοποίηση προέκυψε ότι δεν έχει καν δίπλωμα
Τα νέα στοιχεία που εξετάζουν οι αρχές
Ο πατέρας του κατηγορουμένου κατέθεσε ότι ο γιος του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ
Και οι δύο άνδρες ήταν βαρυποινίτες
Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών μετά την πτώση σε χαράδρα στα 2.000 μέτρα
«Δεν ήρθαμε στην Ελλάδα να κρυφτούμε»
Οι πρώτες πληροφορίες
Προσέκρουσε σε στηθαίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα
Οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για να εντοπίσουν κοινές κλήσεις
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα για τον πολιτισμό μας να μην βρίσκουμε άτομα άξια να τους προσηλωθούμε και να ζήσουμε το χειμώνα όπως πραγματικά είναι: μια ευκαιρία στην εγγύτητα.
Οι νέες αποκαλύψεις και οι έρευνες των Αρχών
«Αν δεν το έκανα εγώ, θα το έκανε εκείνος» - Πώς περιγράφει τις στιγμές πριν τη δολοφονία ο δράστης
Θύτης και θύμα είχαν συχνούς διαπληκτισμούς στο μικρό ορεινό χωριό
Η πρόσβαση στο σημείο είναι εξαιρετικά δύσκολη
Απειλήθηκαν δεξαμενές πετρελαιοπηγών - Ήχησε το 112
Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία - Φόβοι για βεντέτα
Η ιστορία της Μαρίας από τη σειρά της ΕΡΤ και η περίπτωση της 16χρονης που έφυγε από το σπίτι της στην Πάτρα
Οι Αρχές εξετάζουν κάθε βήμα της 16χρονης
Για «ολιγωρία συγκεκριμένου ανθρώπου» κάνει λόγο ο Γιαννόπουλος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.