- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ιερά Οδός: Στη φυλακή ο διανομέας που επιτέθηκε σε οδηγό - «Έβρισε τη μητέρα μου και βγήκα εκτός ελέγχου»
Το χρονικό της επίθεσης
Ιερά Οδός: Στη φυλακή ο διανομέας που επιτέθηκε σε οδηγό - «Έβρισε τη μητέρα μου και βγήκα εκτός ελέγχου»
Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 25χρονος διανομέας για την επίθεση σε οδηγό στην Ιερά Οδό. Ο διανομέας απολογήθηκε για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορία οπλοχρησίας, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της εξύβρισης.
Απολογούμενος ο 25χρονος φέρεται να αποδέχθηκε την πράξη του υποστηρίζοντας πως βγήκε εκτός ελέγχου και χτύπησε τον οδηγό με κλειδί όταν το θύμα έβρισε τη μητέρα του.
Το χρονικό της επίθεσης
Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση του διανομέα στον οδηγό αυτοκινήτου, η οποία συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (03/10), ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το MEGA.
Οι δύο άνδρες είχαν αρχικά έναν φραστικό διαπληκτισμό εξαιτίας μιας τροχαίας παράβασης. Το θύμα της επίθεσης, πατέρας τριών παιδιών, μίλησε στο Mega και περιέγραψε με λεπτομέρεια τα γεγονότα. «Έβγαινα από ένα στενάκι για να βγω στην Ιερά Οδό. Είχα stop εγώ, μου ήρθε κοντά μου και μου λέει «ρε φίλε, δε βλέπεις ότι έχει stop;». Εντάξει, ρε φίλε, το είδα ότι έχω stop, αλλά κι εσύ του λέω δεν έχεις φρένα;. Στην αρχή έτσι ξεκινήσαμε και μετά μου βγαίνει δεξιά από το αμάξι και έλεγε τα δικά του», είπε το θύμα της επίθεσης.
Καθώς η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε, ο δράστης έβγαλε ένα κατσαβίδι που είχε μαζί του και το κάρφωσε στο μάτι του 40χρονου.
«Την ώρα που ξεκίνησα εγώ να φύγω, αυτός ήρθε από δεξιά μου, κατεβαίνει κάτω μου ‘ρχεται εκεί πέρα και μου φώναζε, μετά έβγαλε το κατσαβίδι στο χέρι που το είχε από πίσω, με κάρφωσε μέσα, με τραυμάτισε, μου κάρφωσε το κατσαβίδι από τη μύτη, μέσα στο μάτι κάτω. Μου έσπασε ένα αγγείο και γι’ αυτό έτρεχε πολύ αίμα», συμπλήρωσε το θύμα της επίθεσης.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση. Ιδιοκτήτες καταστημάτων και εργαζόμενοι έτρεξαν στον δρόμο για να βοηθήσουν τον αιμόφυρτο άνδρα. Άμεσα κατέφθασαν ασθενοφόρο και περιπολικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι φωτογραφίες του Γιώργη Γερόλυμπου, η Καλαμωτή της Χίου και η άλλη Ελλάδα
Μέρη των οχημάτων εκτοξεύτηκαν σε απόσταση 20 μέτρων
Μέσα από μια ψυχολογική και κοινωνική ματιά, το επεισόδιο φωτίζει τις αλήθειες που συχνά μένουν έξω από την κυρίαρχη αφήγηση
Σώθηκε χάρη στους διασώστες του ΕΚΑΒ
Όσα κάποτε αποτελούσαν απλά «χόμπι» ασκούνται πια ολοένα και περισσότερο σε επίπεδο ημι-επαγγελματικό, τόσο ώστε η έκθεσή τους στα social να έχει κάποια αξία σε σχέση με τον ανταγωνισμό
Χώσου πιο βαθιά. Ψάξε καλύτερα. Υπάρχει σίγουρα κι άλλος πάτος κάτω απ’ τον πάτο του πάτου μας. Μάλλον.
Πού θα αναρτηθεί η λίστα με τους τελικούς δικαιούχους
ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 2.628 θέσεις ΤΕ σε φορείς του Δημοσίου χωρίς παράβολο συμμετοχής
Η ομοσπονδία περιγράφει μια πραγματικότητα που επιβαρύνει ολοένα και περισσότερο τη λειτουργία των σχολείων
Επιστολή - καταγγελία από γονείς για το περιστατικό
Φέρονται να εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες
Ξεσπά ο πατέρας του νεκρού
«Ένα από αυτά ανέβηκε και κατέβηκε μέσα σε λίγα λεπτά»
Πόσο είναι το πρόστιμο αν δεν δηλώσεις τον καθαρισμό του οικοπέδου
Ποιοι το παίρνουν ολόκληρο, τι ισχύει με τις εξετάσεις
Ζημιές σε σπίτια και υποδομές
«Όλα τους τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα και επικαιροποιημένα κι όμως βρίσκονται ακόμα εκεί»
Η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη
Αρχικά είχε χειρουργηθεί για σκωληκοειδίτιδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.