Συγκλονίζει η Πένυ Σκάρου: «Έμεινα έγκυος από τον άνθρωπο που με βίασε, ενώ είχα σχέση με κοπέλα»
«Δε μπορεί στα 70 του να το έκανε πρώτη φορά», αναφέρει μεταξύ άλλων
Συγκλονίζει η Πένυ Σκάρου: «Έμεινα έγκυος από τον άνθρωπο που με βίασε»
Στην αποκάλυψη ότι έπεσε θύμα βιασμού, από τον οποίο μάλιστα, έμεινε έγκυος προχώρησε η τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου.
Όπως αποκάλυψε δημόσια, πριν από περίπου τρία χρόνια, ένας άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας, τον οποίο γνώριζε, φέρεται να την νάρκωσε και να τη βίασε στο σπίτι του, αφού πρώτα την προσκάλεσε να πιουν ένα ποτό. Η ίδια δεν είχε αρχικά καμία ανάμνηση του περιστατικού, αλλά λίγο αργότερα διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος, γεγονός που δεδομένης της τότε σχέσης της με γυναίκα την οδήγησε στο να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί.
Η Πένυ Σκάρου βρέθηκε στην εκπομπή «Το'Χουμε», το απόγευμα της Δευτέρας 6 Οκτωβρίου και σημείωσε: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών, ο οποίος ήταν γνωστός μου και ήμασταν παρέα. Μου έριξε κάτι μέσα στο ποτό και δεν θυμάμαι τίποτα. Η πλάκα ήταν ότι δε θα θυμόμουν τίποτα γιατί δεν είχα καμία αίσθηση την επόμενη ημέρα του τι έχει συμβεί. Μετά από έναν μήνα έμεινα έγκυος, ενώ είχα σχέση με μία κοπέλα. Την επόμενη ημέρα από τα γενέθλιά της, έμαθα ότι ήμουν έγκυος».
»Κατάλαβα ότι έχει γίνει αυτό που έχει γίνει, επειδή έμεινα έγκυος. Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο γιατί είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το έχει ξανακάνει. Δεν μπορεί στα 70 του να το έκανε πρώτη φορά. Η εγκυμοσύνη ήταν ο λόγος που έμαθα ότι είχα βιαστεί, αφού δεν είχα επαφή με άνδρες. Αν δεν είχα την εγκυμοσύνη δεν θα γνώριζα καν. Θεωρώ ότι ο Θεός το έκανε αυτό για να μπορέσω να μάθω ότι έχω βιαστεί και να το κυνηγήσω», συμπλήρωσε.
«Το να πας να καταγγείλεις κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά και γενικά δεν είναι καθόλου εύκολο να το συζητάω ακόμα και τώρα που έχουν περάσει τρία χρόνια. Σε λίγες μέρες είναι το δικαστήριο, στις 8 του μήνα έχει οριστεί δικάσιμος. Εδώ και τρία χρόνια δεν έχω βγει να το πω γιατί δεν ήθελα να πουν ότι εκμεταλλεύομαι κάτι», ανέφερε.
Κλείνοντας είπε: «Εδώ και τρία χρόνια αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται ελεύθερος και κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Η μητέρα μου είναι δίπλα μου και ο πατέρας μου το έμαθε πολύ πιο μετά, το κρατήσαμε κρυφό και το ξέρει εδώ και ενάμιση χρόνο».
Το τροχαίο του 2014
Πριν από έντεκα χρόνια, τον Ιούνιο του 2014, η Πένυ Σκάρου έχασε το δεξί πόδι της έπειτα από τροχαίο με εγκατάλειψη.
Ακόμα και μετά το ατύχημά της, αφού έβαλε το τεχνητό μέλος, συνέχισε τη ζωή της κανονικά, όπως επίσης και την ενασχόλησή της με τη μουσική, ενώ διέπρεψε και στον αθλητισμό.
Αρχικά έπαιξε μπάσκετ με αμαξίδιο στην ομάδα της ΑΕΚ, για περίπου έναν χρόνο, και στη συνέχεια βρέθηκε στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ, όπου ασχολήθηκε εντατικά με την ξιφασκία με σπάθη, φτάνοντας τα τελευταία δύο χρόνια στην κορυφή του βάθρου ως πρωταθλήτρια Ελλάδος. Φέτος, κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνελήφθη ο υπεύθυνος του κλαμπ
Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπτεται κατά διαστήματα
Η μητέρα του τον εντόπισε νεκρό στο κρεβάτι του
Μια υπόθεση προκάλεσε έντονη συζήτηση γύρω από την έμφυλη βία και την ψυχική υγεία
Πώς έγινε το ατύχημα
Οι αγρότες έστειλαν λίστα με τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση
Οι κατηγορούμενοι θα ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν
Η δήλωση Μητσοτάκη μετά το «όχι» των αγροτών για συνάντηση αύριο
«Στο παρελθόν έχει εξαφανιστεί δύο φορές»
Οι πρώτες πληροφορίες για το δυστύχημα
Πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά, ωστόσο το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς
Η φιλοζωική ομάδα Βόλου καταγγέλλει το περιστατικό
Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ
Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει πριν φτάσουν οι αρχές
Θα καταθέσουν εγγράφως τα αιτήματά τους
Το παιδί εντόπισαν μόνο του στον δρόμο γείτονες
«Δεμένη» η δικογραφία για ανιψιό και επιχειρηματία
Πώς το ημερολόγιο της 54χρονης έδειξε τον φερόμενο δολοφόνο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.