- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Θεσπρωτία: Έφοδος των «αδιάφθορων» στο τελωνείο Μαυρομματίου - Έρευνες για διευκολύνσεις σε παράνομα κυκλώματα
Η καταγγελία που έφτασε στα γραφεία της ΕΛ.ΑΣ. και η δράση των τελωνειακών
Μαυρομμάτι Θεσπρωτίας: Η καταγγελία για διευκολύνσεις τελωνειακών σε παράνομα κυκλώματα
Έφοδο στο τελωνείο στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα Πέμπτη (3.7) δεκάδες στελέχη των «αδιάφθορων» της Ελληνικής Αστυνομίας, έπειτα από έρευνες για …διευκολύνσεις έναντι αμοιβής σε παράνομα κυκλώματα.
Οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων είχαν πληροφορίες για τη δράση των τελωνειακών, οι οποίοι με το ανάλογο αντίτιμο, φρόντιζαν να μην προχωρούν σε ελέγχους σε συγκεκριμένα οχήματα και ρυμουλκούμενα φορτηγά.
Θεσπρωτία: Πώς αποκαλύφθηκε η δράση της συμμορίας
Η αποκάλυψη της δράσης της συμμορίας, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της Athens Voice, ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία που έφτασε στα γραφεία της υπηρεσίας με αποτέλεσμα οι «αδιάφθοροι» να ξεκινήσουν τις παρακολουθήσεις τους.
«Το κύκλωμα των διεφθαρμένων τελωνειακών έχει ξεκινήσει να ξηλώνεται εδώ και λίγη ώρα», υποστηρίζει αξιωματικός του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., αναφέροντας πως ήδη έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές κρατικών υπαλλήλων. Τα στοιχεία σε βάρος των κατηγορουμένων, είναι σημαντικά και αποκαλύπτουν την ανεξέλεγκτη δράση των κυκλωμάτων που εισήγαγαν ή εξήγαγαν από και προς την Αλβανία και την Ελλάδα διάφορα προϊόντα, αντικείμενα, πιθανόν και ανθρώπους.
Η επιχείρηση των «αδιάφθορων» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τις επόμενες ώρες αναμένεται ενημέρωση για το σύνολο των συλληφθέντων, αλλά και το αποτέλεσμα των ερευνών στο Τελωνείο Μαυροματίου και στα σπίτια τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους και τις δημοσίευσαν στο διαδίκτυο
O 31χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του
Όψεις της πόλης, αναμνήσεις, πράγματα που συνέβησαν παλιά, και πράγματα που συμβαίνουν σήμερα γύρω μας
Παραμένει άφαντος για 17η συνεχόμενη μέρα
Το παιδί πέθανε από ασιτία
Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στο κρεβάτι των γονιών του
Η κατηγορία που τη βαρύνει είναι αυτή της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως με ενδεχόμενο δόλο
Η ληστεία που ξεπέρασε τα γεγονότα και έγινε μύθος
Έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 35 ετών
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο
Η Μαρία Καρυστιανού και οι αγρότες έχουν μια μεγάλη και δυσάρεστη ομοιότητα
Ανήλικοι και νεαροί ενήλικες παγίδευαν άνδρες μέσω εφαρμογών και τους λήστευαν σε απομονωμένα σημεία
Έκκληση από την οικογένειά του
Ασθενοφόρο μετέφερε τον άνδρα στο «Τζάνειο» νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Ο 50χρονος αναβάτης εργαζόταν σε κτηνοτροφική μονάδα
Αποκαλύψεις για το κύκλωμα ναρκωτικών με τους ανήλικους μαθητές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.