- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Θεσσαλονίκη: 47χρονη κατηγορείται ότι βίαζε τα παιδιά της μαζί με τον άνδρα της
Η καταγγελία σε βάρος τους έγινε από την ίδια τους την κόρη
Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε 47χρονη μητέρα που φέρεται ότι βίαζε τα παιδιά της μαζί με τον άνδρα της
Προφυλακίστηκε στη Θεσσαλονίκη μια 47χρονη γυναίκα που μαζί με το σύζυγό της κατηγορούνται για τον βιασμό των δύο παιδιών τους, όταν αυτά ήταν ηλικίας 7 ετών.
Το ζευγάρι είναι κατηγορούμενο για βιασμό, αλλά και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων. Η καταγγελία σε βάρος τους έγινε από την ίδια τους την κόρη το 2021, η οποία περιέγραψε ότι αυτή και η αδελφή της κακοποιούνταν διαρκώς σεξουαλικά από τους γονείς τους από το 2007 ως και το 2018, και όπως είπαν οι γονείς τους ήταν αυτοί που τους κακοποιούσαν.
Αντίθετα, οι δύο γονείς, η μητέρα που απολογήθηκε χθες και κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενη, αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι είναι κατασκευασμένες και πίσω από τις καταγγελίες κρύβονται οικονομικοί λόγοι και οικονομικά συμφέροντα και ότι τα παιδιά χειραγωγούνται από συγγενείς τους.
Ωστόσο όμως, ψυχολόγος επιβεβαίωσε το αληθές των καταγγελιών των δύο παιδιών που ξεκίνησαν το 2021, ενώ αυτή την ώρα απολογείται και ο πατέρας των δύο κοριτσιών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Οι αρχές δεν έχουν πειστεί ότι πρόκειται για ατύχημα» λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
«Τη χτυπούσε με κλωτσιές, σίδερα και ξύλα»
Βρισκόταν στο σπίτι μαζί με φίλους της - Συνελήφθη η μητέρα της
Τι υποστήριξε ο 38χρονος και τι εκτιμά ο ιατροδικαστής
Πέρασε (και) κόκκινο
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν ενώ την είχε ακινητοποιήσει
Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια
Τι υποστήριξε ο 38χρονος - Τι λένε γείτονες του ζευγαριού
«Υπόσχεση σου δίνω ότι δεν θα κουραστώ ποτέ» σημειώνει απευθυνόμενη στην κόρη της, Μάρθη
Ξεκινήστε να βάζετε τα όριά σας, να προστατεύετε τα δικά σας θέλω, κι ας αντιμετωπίσετε αρχικά κάποια αντίδραση σ’ αυτή την αλλαγή σας
Με πλακάτ, φωτογραφίες των θυμάτων και συγκίνηση χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών στα συλλαλητήρια
«Τα έθαψα ο ίδιος» είπε στις αρχές
Οι αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις
«Δεν θα παραιτηθούμε μέχρι να δικαιωθούν οι νεκροί μας» σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023»
Το μήνυμά της από το τρισάγιο στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος
Μαζική συμμετοχή πολιτών στα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.