- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τέμπη | Συγκινεί η μητέρα της Κλαούντια Λάτα: «Τώρα περισσότερο από ποτέ σας θέλουμε δίπλα μας»
Το μήνυμά της από το τρισάγιο στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος
«Το σκοτάδι το πολεμάς με άπειρο φως» δήλωσε η μητέρα της 20χρονης που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Συγκινημένη η μητέρα της Κλαούντια Λάτα, της 20χρονης που σκοτώθηκε στα Τέμπη, μίλησε σήμερα (28.2) στις κάμερες κατά την παρουσία της στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
«Έβαλαν τις μπουλντόζες να εξαφανίσουν τα στοιχεία 4 το πρωί. Εμείς κλαίγαμε μέσα στα νοσοκομεία. Κάποιοι έχετε κουραστεί και θυμώσει μαζί μας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως φωνάζετε μέσα στα σπίτια σας να μη γίνουν ποτέ και πουθενά τα Τέμπη. Για αυτό πρέπει να σηκωθούμε από τους καναπέδες, γιατί η φωνή του πολίτη είναι πιο δυνατή από τους νόμους του κράτους. Να συμβάλουμε όλοι να καταργηθεί το άρθρο 86 και να είμαστε ισάξιοι στους νόμους. Τώρα περισσότερο από ποτέ σας θέλουμε δίπλα μας στα δικαστήρια. Το σκοτάδι δεν το πολεμάς με μαύρο, αλλά με άπειρο φως. Μόνο έτσι θα δικαιωθούν τα παιδιά μας», δήλωσε η μητέρα της Κλαούντια Λάτα, Άλμα.
Συγκινητικές στιγμές στο τρισάγιο για τα τρία χρόνια από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
Τρία χρόνια μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, η χώρα παραμένει «μουδιασμένη» για τον τραγικό θάνατο των 57 ανθρώπων. Συγγενείς των θυμάτων και απλός κόσμος σταματά στο σημείο της τραγωδίας για να αφήσει λίγα λουλούδια ή ένα κεράκι στη μνήμη τους.
Όπως αναφέρει το larissanet.gr, όπως κάθε χρόνο, στο σημείο της σύγκρουσης φτάνουν συγγενείς θυμάτων και πολίτες. Το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί τρισάγιο για τους νεκρούς του δυστυχήματος στα Τέμπη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή του
Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ
Αναφορά για πιθανό μηχανικό πρόβλημα
Οι πρώτες πληροφορίες για το ατύχημα
Η οικογένεια κινείται νομικά κατά των υπευθύνων
Συνελήφθη συνομήλικός του
Την ακολούθησε και απομακρύνθηκε όταν η 16χρονη τον έσπρωξε
Συνελήφθησαν δυο άτομα
Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Την ίδια ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι αδειούχοι
Δύο ημέρες μετά την επέκταση
Πώς έγιναν τα δυστύχημα σε Μάνδρα, Μέγαρα και Λεωφόρο ΝΑΤΟ
Όσα αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννακός
Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας στην Παλαιά Εθνική Αθηνών - Κορίνθου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.