- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Παραιτήθηκε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή από την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου
Οι πρώτες πληροφορίες
Παραιτήθηκε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή από την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου - Κατέθεσε αίτημα αποχής
Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή παραιτήθηκε από την υπόθεση διερεύνησης των αιτιών θανάτου του Βασίλη Καλογήρου.
Η είδηση της παραίτησης της Ρουμπίνης Λεονταρή έγινε γνωστή το μεσημέρι της Παρασκευής. Η κ. Λεονταρή είναι προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, μία εκ των δύο ιατροδικαστών του Δημοσίου στην υπόθεση του 39χρονου ψυχολόγου από τη Λάρισα. Η οικογένεια του Βασίλη Καλογήρου έχει ορίσει από την πλευρά της, τεχνικό σύμβουλο.
H Ρουμπίνη Λεονταρή απαντά στη Μαρία Καρυστιανού: Τυπικά και ηθικά είμαι εντάξει
Η ιατροδικαστής Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία έκανε τη νεκροψία στο πτώμα του Βασίλη Καλογήρου, με Story της στο Instagram απάντησε - χωρίς να κατονομάζει - στη Μαρία Καρυστιανού και την ανάρτησή της για τις νεκροψίες που έκανε στα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη.
«Για όσα από το πρωί τρέχουν σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο και που εγώ πληροφορήθηκα μετά το τέλος της διερεύνησης του περιστατικού μας, το μόνο που μπορώ να πω στους φίλους μου είναι ότι τυπικά και ηθικά είμαι εντάξει, νιώθοντας όμως απέραντη απογοήτευση και θλίψη», γράφει η Ρουμπίνη Λεονταρή.
Μαρία Καρυστιανού: Η ανάρτησή της για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου
Ανάρτηση στο Χ έκανε η Μαρία Καρυστιανού σχολιάζοντας τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου. Ειδικότερα, η Μαρία Καρυστιανού μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της αφήνει αιχμές για την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή.
«Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη. Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου πέθανε ακαριαία», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού
«Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη!
Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου πέθανε ακαριαία και συναίνεσε να μπει ότι είχε απομείνει από το καμμένο κορμάκι του με τα υπόλοιπα καμένα παιδιά σε σακκούλες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΝ. Ναι ,ναι καλά καταλάβατε. Οι μόνες υποχρεωτικές εξετάσεις, από τις οποίες ΑΜΕΣΑ θα προέκυπτε η ύπαρξη χημικών!
Τυχαίο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη στοιχειωμένη υπόθεση των Τεμπών. Νομίζουν ότι είναι όλα καλά οργανωμένα. Τι δεν έχουν υπολογίσει όμως; To Μάτι του Θεού! Αυτό που τα πάντα ορά! Άτη & Ύβρις έχουν λάβει χώρα! Ακολουθούν η Νέμεσις και η Τίσις!».
Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη!
— Maria Karystianou (@mkaristianou) February 18, 2025
Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου… pic.twitter.com/3xO8zsxp3x
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς γράφτηκε το πρώτο τηλεοπτικό θρίλερ της Ελλάδας
Πώς τον εντόπισε το «ελληνικό FBI»
Οι πρώτες πληροφορίες για τον λόγο του τσακωμού
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη
Ενοχλημένος για τα δημοσιεύματα σχετικά με το πόρισμα της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στο διαμέρισμά του
Διακινούσε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης μέσω διαδικτύου
Το θύμα υποστηρίζει ότι δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με κανέναν
Αναλάμβαναν χτυπήματα «κατά παραγγελία»
Οκτώ αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Μεταφορά του μπλόκου στον ΒΟΑΚ
Το περιστατικό το βράδυ του Σαββάτου
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Διαβάστε χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή και οικολογική διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Η εικόνα από τα αγροτικά μπλόκα σήμερα
Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στην Κρήτη
Στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στελέχη του ΤΕΕΜ
«Αυτό που είδατε ήταν η αγανάκτηση του Κρητικού κτηνοτρόφου»
Στο σημείο επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες
Το χρονικό του περιστατικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.