- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Γυναικοκτονία στις Σέρρες: Ο 59χρονος έβαλε φωτιά στο μαντρί όταν αντιλήφθηκε ότι τον προσεγγίζουν οι αστυνομικοί
Φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του λίγες ώρες μετά τον στραγγαλισμό της συζύγου του
Γυναικοκτονία στις Σέρρες: Ο 59χρονος έβαλε φωτιά στο μαντρί όταν αντιλήφθηκε ότι τον προσεγγίζουν οι αστυνομικοί
Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 59χρονος κτηνοτρόφος που το πρωί της Πέμπτης (13.2) σκότωσε τη σύζυγο του και εξαφανίστηκε στα ορεινά του Σιτοχωρίου Σερρών. Ο δράστης αυτοκτόνησε βάζοντας φωτιά στο ποιμνιοστάσιο του που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το χωριό. Οι αστυνομικοί προς το παρόν δεν γνωρίζουν εάν ο θάνατος του οφείλεται στην πυρκαγιά ή εάν προηγήθηκε κάτι άλλο με αποτέλεσμα να καλέσουν ιατροδικαστή, ώστε να δώσει μια πρώτη εξήγηση για τον τρόπο αυτοκτονίας.
Ο 59χρονος το πρωί είχε καλέσει το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώνοντας πως σκότωσε τη σύζυγο του. Μέσα στα λεπτά που χρειάστηκαν να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σπίτι στο Σιτοχώρι Σερρών, ο δράστης είχε ήδη εξαφανιστεί. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι, με εμφανή σημάδια στο λαιμό.
Γυναικοκτονία σήμερα το πρωί στις Σέρρες: 55χρονος σκότωσε την σύζυγό του και αναζητείται από την αστυνομία #Epilogestv #Serres
Posted by epiloges.tv on Thursday, February 13, 2025
Γυναικοκτονία στις Σέρρες: Βρέθηκε νεκρός στο ποιμνιοστάσιο της οικογένειας
Οι έρευνες που ακολούθησαν, οδήγησαν τις αρχές προς το ποιμνιοστάσιο που διατηρεί η οικογένεια λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το χωριό. Όταν ο 59χρονος αντελήφθη πως οι αστυνομικοί βρίσκονταν στο κατόπι του, έβαλε φωτιά στη στάνη όπου βρέθηκε νεκρός. Το εάν κάηκε ζωντανός ή προηγουμένως έκανε κακό στον εαυτό του με κάποιο αντικείμενο, θα αποτελέσει αντικείμενο της ιατροδικαστικής έρευνας που πρόκειται να ακολουθήσει.
Ο γιος της οικογένειας, ο οποίος είναι έγκλειστος των φυλακών για αδικήματα σχετικά με τα ναρκωτικά, ενημερώθηκε από τις αρχές του σωφρονιστικού καταστήματος για το φονικό και υπέστη σοκ. Η υπόθεση, φαίνεται να έχει κλείσει για τις αρχές, μιας και ο δράστης αποφάσισε να μην τιμωρηθεί από τη δικαιοσύνη, με τους αστυνομικούς να συγκεντρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να τα εντάξουν στη δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Σερρών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Οι αρχές δεν έχουν πειστεί ότι πρόκειται για ατύχημα» λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
«Τη χτυπούσε με κλωτσιές, σίδερα και ξύλα»
Βρισκόταν στο σπίτι μαζί με φίλους της - Συνελήφθη η μητέρα της
Τι υποστήριξε ο 38χρονος και τι εκτιμά ο ιατροδικαστής
Πέρασε (και) κόκκινο
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν ενώ την είχε ακινητοποιήσει
Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια
Τι υποστήριξε ο 38χρονος - Τι λένε γείτονες του ζευγαριού
«Υπόσχεση σου δίνω ότι δεν θα κουραστώ ποτέ» σημειώνει απευθυνόμενη στην κόρη της, Μάρθη
Ξεκινήστε να βάζετε τα όριά σας, να προστατεύετε τα δικά σας θέλω, κι ας αντιμετωπίσετε αρχικά κάποια αντίδραση σ’ αυτή την αλλαγή σας
Με πλακάτ, φωτογραφίες των θυμάτων και συγκίνηση χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών στα συλλαλητήρια
«Τα έθαψα ο ίδιος» είπε στις αρχές
Οι αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις
«Δεν θα παραιτηθούμε μέχρι να δικαιωθούν οι νεκροί μας» σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023»
Το μήνυμά της από το τρισάγιο στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.