- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα Δευτέρα - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
Πού θα κινηθεί ο υδράργυρος
Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 9 Μαρτίου 2026 - Η πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Άστατος αναμένεται ο καιρός σήμερα Δευτέρα (9.3) σε μεγάλο μέρος της χώρας.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το Meteo, λίγες βροχές στα πεδινά ηπειρωτικά και λίγα χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά μέχρι το μεσημέρι. Χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις 5-7 μποφόρ στο Αιγαίο, ανατολικοί άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία -2 έως 10-11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 11-13, στην Ήπειρο από 3 έως 16-17 βαθμούς, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 2 έως 14, στην Ανατολική Στερεά και στην Εύβοια από 4 έως 13-15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 18-20 βαθμούς, στα Επτάνησα από 8 έως 17-18, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 4 έως 14 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 16-18 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 20 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14-15 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούνστα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια κυρίως μέχρι το μεσημέρι.Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρειαηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις και σταανατολικά από βόρειες 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια και στα ανατολικά ηπειρωτικά. Θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 14 βαθμούς, στα ανατολικά τους 15 με 17 και στα δυτικά, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 18 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία νεφώσεις μέχρι τομεσημέρι με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κατά διαστήματα. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι κυρίωςστο Ιόνιο και την Ήπειρο, όπου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχέςκαι στα βορειοδυτικά θαλάσσια - παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, τοπικά στον Πατραικό έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις αυξημένες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τηνανατολική Στερεά και την Εύβοια, όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως μέχρι το μεσημέρι.Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 5 με 6, τοπικά στα ανατολικά και τα νότια 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6, στα δυτικά 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 με 17 και στη νότια Κρήτη έως 18 βαθμούςΚελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος και στα βόρεια τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βορειοανατολικοί 5 με 7μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι κυρίωςστα ανατολικά και τα βόρεια. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 15 και στα ανατολικά και βόρεια έως 13βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά του νομού έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Πού θα κινηθεί ο υδράργυρος
Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ζήτησαν την αναγνώριση ελαφρυντικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Tα συγκεκριμένα ζώα δεν φαίνεται να ενοχλούνται από την παρουσία αυτοκινήτων
Τεχνικά κλιμάκια πραγματοποιούν αυτοψίες σε κτήρια
Κλιμάκια θα επισκεφτούν όλα τα σχολεία της περιοχής για να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί ζημιές
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Σε λίγες ημέρες «μπαίνουμε» στη θερινή ώρα
Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες
Τι συνέβαλε στην έντονη αίσθηση της δόνησης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.