Ελλαδα

Κύπρος: 63χρονος πήγε να βοηθήσει οδηγό να σταθμεύσει και εγκλωβίστηκε ο λαιμός του στην πόρτα

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κύπρος: 63χρονος πήγε να βοηθήσει οδηγό να σταθμεύσει και εγκλωβίστηκε ο λαιμός του στην πόρτα
Κύπρος: 63χρονος πήγε να βοηθήσει οδηγό να σταθμεύσει και εγκλωβίστηκε ο λαιμός του στην πόρτα © Unsplash

Κύπρος: 63χρονος πήγε να βοηθήσει οδηγό να σταθμεύσει και εγκλωβίστηκε ο λαιμός του στην πόρτα - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας άνδρας 63 ετών στην Κύπρο, ο οποίος τραυματίστηκε το πρωί της Τρίτης στη Λευκωσία.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 11:30 σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στη Λευκωσία, ο 63χρονος φέρεται να προσφέρθηκε να βοηθήσει μια γυναίκα οδηγό, που προσπαθούσε να σταθμεύσει το όχημά της.

Ωστόσο, στην προσπάθεια του να μπει στο αμάξι της, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτό εκκίνησε, με αποτέλεσμα η ανοικτή πόρτα του οδηγού να κτυπήσει σε παρακείμενο όχημα και στην επιστροφή της, να εγκλωβίσει τον λαιμό του 63χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο Φιλελεύθερος, ο τραυματισμός του αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η άμεση διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Ο 63χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι γιατροί προχώρησαν άμεσα σε διασωλήνωση.

Στη συνέχεια εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για περαιτέρω νοσηλεία και στενή παρακολούθηση.

Οι θεράποντες ιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του ως εξαιρετικά κρίσιμη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY