- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τα Χριστούγεννα
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτιο της ΕΜΥ
Η εξέλιξη της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες
Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ την Τρίτη (23.12). Σε αυτό καταγράφονται τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για το πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες.
Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία, κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Τετάρτη (24.12) στη δυτική χώρα, σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής Ελλάδας και από το βράδυ στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.
Τα ισχυρά φαινόμενα θα εξασθενήσουν, στα δυτικά σήμερα τη νύχτα της Τετάρτης (24.12) προς Πέμπτη (25.12) και στις υπόλοιπες περιοχές το απόγευμα της ημέρας των Χριστουγέννων.
Κακοκαιρία: Πού προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Πιο συγκεκριμένα κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
- Στο Ιόνιο σήμερα Τετάρτη 24-12-2025 (παραμονή των Χριστουγέννων) έως και αργά το βράδυ.
- Στην Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία (περιφερειακές ενότητες Καρδίτσας και Τρικάλων), τη δυτική και κεντρική Στερεά (περιφερειακές ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας) και τη δυτική Πελοπόννησο έως και τις πρώτες ώρες της ημέρας των Χριστουγέννων (Πέμπτη 25-12-2025).
- Στη Δυτική Μακεδονία πρόσκαιρα τη νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων.
- Στην Κεντρική Μακεδονία από νωρίς το απόγευμα σήμερα Τετάρτη 24-12-2025 έως το μεσημέρι των Χριστουγέννων (Πέμπτη 25-12-2025).
- Στην Ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου από σήμερα Τετάρτη 24-12-2025 το βράδυ έως και το απόγευμα των Χριστουγέννων (Πέμπτη 25-12-2025).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η διαδικασία βήμα προς βήμα
Παραμένουν στο πεδίο 49 πυροσβέστες
Παραμένουν ωστόσο στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Τα νέα υδροφόρα ενισχύουν σημαντικά τη δυνατότητα μεταφοράς και άμεσης διάθεσης νερού στο πεδίο
Αυξημένα μπλόκα, εντατικοί έλεγχοι και χρονικοί περιορισμοί για την ασφαλή μετακίνηση
Μήνυμα από το 112 για την εκκένωση τριών περιοχών
Κλείνει ο Λόφος Λυκαβηττού από σήμερα τα μεσάνυχτα – Κλειστός παραμένει ο Λόφος Φινόπουλου
Το μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι στην Αττική
Είχε διαγράψει πολυετή πορεία στα FM - Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Kiss 92.9
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πλήθος ηθοποιών στον τελευταίο αποχαιρετισμό
Η παράκληση της οικογένειάς του
Η περιοχή βόρεια του Ολυμπιείου αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ιστορικούς πυρήνες της Αθήνας
Η χώρα μας βρίσκεται σχεδόν στο όριο της ζώνης από την οποία μπορεί να παρατηρηθεί
Πώς δημιουργούνται οι παράξενες φωτεινές σπείρες που «μπορούν πραγματικά να κάνουν τον ουρανό να μοιάζει… εξωγήινος»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.