- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Θράκης το περιστάτικο που συνέβη πριν λίγες μέρες, όπου ένα μωρό ηλικίας μόλις μερικών εβδομάδων μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο της πόλης και η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ως αιτία θανάτου την ασιτία.
Μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, οι γιατροί ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές και οι γονείς του κρατήθηκαν για μερικές ημέρες, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.
Η νεκροψία-νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Κιφνίδη, και έδειξε ως αιτία θανάτου την ασιτία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του άτυχου μωρού είναι πολύτεκνη.
Οι Αρχές συνεχίζουν τις εργαστηριακές έρευνες με ιστολογικές εξετάσεις προκειμένου να καταστεί απόλυτα σαφής η αιτία του θανάτου, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο το μωρό να αντιμετώπιζε προβλήματα ανάπτυξης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή
Έχουν ενισχυθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς
Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής
«Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα καταναλώσει αλκοόλ», ισχυρίστηκε ο δράστης
Αυξάνονται οι συχνότητες διέλευσης των λεωφορείων και μειώνονται οι αναμονές στις στάσεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σημαντικά στοιχεία για τη ζωή της αρχαίας πόλης εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών
Με κάταγμα στη μύτη ο ένας, συνελήφθησαν οι γονείς τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.