- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βαριά ποινή για παρουσιάστρια που αντί για κολλαγόνο πωλούσε ζαχαρόνερο
Παρίστανε και τη γιατρό
Το Β΄ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών στην 44χρονη παρουσιάστρια Ιωάννα Βάη, κρίνοντάς την ένοχη για παραβίαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, αθέμιτου ανταγωνισμού, εμπορικών σημάτων, πλαστογραφία μετά χρήσεως και νοθεία τροφίμων, πράξεις τελεσθείσες κατ΄ εξακολούθηση. Της επιβλήθηκε, επίσης, χρηματική ποινή 11.500 ευρώ.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 44χρονη είχε στήσει ψεύτικες εταιρείες με ανύπαρκτα ΑΦΜ για την πώληση των προϊόντων της, τα οποία προωθούσε μέσω διαδικτύου. Από σχετική αγγελία ο καταγγέλλων αγόρασε πέντε φιάλες που εμφανίζονταν να περιέχουν συμπληρώματα διατροφής collagen pro active αντί του ποσού των 125 ευρώ. Το θεώρησε μεγάλη ευκαιρία, καθώς στα καταστήματα κόστιζαν 250 ευρώ. Όταν παρέλαβε τις συσκευασίες, διαπίστωσε ότι δεν του είχε αποσταλεί η απόδειξη αγοράς, τα μπουκάλια ήταν άσχετα με παραποιημένα τα αυτοκόλλητα, την επωνυμία και το σήμα της γνωστής εταιρείας. Άμεσα επικοινώνησε με την εταιρεία που διακινεί το collagen, έστειλε τα σκευάσματα και εταιρεία με τη σειρά της αφού τα ήλεγξε, προχώρησε σε καταγγελία στην Οικονομική Αστυνομία και σε μήνυση προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά της 44χρονης παρουσιάστριας. Η 44χρονη σε κατάθεσή της ομολόγησε τις πράξεις της, τις οποίες απέδωσε σε οικονομικά προβλήματα και στην αγάπη της για την ιατρική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε υποχωρούν τα 40άρια
Εστάλη μήνυμα από το 112
Σηκώθηκαν τρία εναέρια μέσα
Από σήμερα η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας
Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα εν μέσω Θερινών Εκπτώσεων
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού είναι εδώ
Οι πρώτες άνω των 40°C για την περίοδο 2011-2026
«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»
Στο ΙΧ επέβαινε τριμελής οικογένεια - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα
Στο σημείο μετέβη το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ευβοίας
Πολίτες αποχαιρετούν τη σπουδαία ηθοποιό στο σημείο όπου γυρίστηκε μία από τις πιο θρυλικές ταινίες της
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.