- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O καιρός αύριο: Αστάθεια στα δυτικά, αίθριος καιρός στην υπόλοιπη χώρα
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο
O καιρός αύριο: Αστάθεια στα δυτικά, αίθριος καιρός στην υπόλοιπη χώρα
Η Κυριακή ξεκινά με γενικά καλές καιρικές συνθήκες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ωστόσο από το βράδυ αναμένονται μεταβολές στα δυτικά. Στο Ιόνιο και την Ήπειρο οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα ο καιρός θα παραμείνει σχεδόν αίθριος, με παροδικές νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Η ορατότητα το πρωί και το βράδυ θα είναι περιορισμένη κατά τόπους, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, γυρίζοντας σταδιακά σε νότιους νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, φτάνοντας τους 18 με 22 βαθμούς στα βόρεια και έως τους 25 στην υπόλοιπη χώρα.
Μακεδονία – Θράκη: Σχεδόν αίθριος καιρός, με νεφώσεις από το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Θερμοκρασία από 7 έως 21 βαθμούς, χαμηλότερη κατά 3 με 5 βαθμούς στη δυτική Μακεδονία.
Ιόνιο, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο οι βροχές θα ενταθούν με καταιγίδες. Θερμοκρασία από 10 έως 24 βαθμούς, χαμηλότερη στο εσωτερικό της Ηπείρου.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Σχεδόν αίθριος καιρός, με αυξημένες νεφώσεις από το βράδυ. Θερμοκρασία από 9 έως 24 βαθμούς.
Κυκλάδες – Κρήτη: Παροδικές νεφώσεις, τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Θερμοκρασία από 16 έως 23 βαθμούς, στην Κρήτη έως 25.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σύντομων βροχών. Θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς, χαμηλότερη στα βόρεια.
Αττική: Σχεδόν αίθριος καιρός, θερμοκρασία από 12 έως 23 βαθμούς.
Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός με νεφώσεις από το βράδυ. Θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Φώτης Α. από την Κοζάνη ήταν ο υπερτυχερός του φαντασμαγορικού event από την Allwyn
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Στις εκβολές του Πηνειού ένας ψαράς μάς μαγειρεύει μπλε καβούρια δίπλα στο νερό και μας συστήνει τη ζωή στις παράγκες της Μπούκας
Ανησυχία στους κατοίκους - Αυξημένος αριθμός μεδουσών τις τελευταίες ώρες στη Χαλκίδα
Ο πρώην ποδοσφαιριστής πέθανε σε ηλικία 49 ετών έπειτα από μάχη με τη νόσο ALS
Ο νόμος υπάρχει, αλλά δεν εφαρμόζεται, λένε εκπαιδευτές οδήγησης στην Athens Voice
Πώς σώθηκε ο τουρίστας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Καλεί τους καταναλωτές να μην το καταναλώσουν
Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποιες περιοχές αναμένονται τοπικές βροχές
«Την πέταξε 20 μέτρα μακριά, έσπασαν λεκάνη και ισχίο» λέει ο σύζυγός της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.