Στο νοσοκομείο Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
Kαθώς συνεχίζει την απεργία πείνας
Στο νοσοκομείο Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
Στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας μεταφέρθηκε σήμερα ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις ύστερα από αίσθημα έντονης αδυναμίας. Σύμφωνα με την ιατρική εκτίμηση, δεν συντρέχει άμεσος κίνδυνος για τη ζωή του, ενώ ο ίδιος επέλεξε να αποχωρήσει από το νοσοκομείο μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων.
Ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Πάνου Ρούτσι εξέδωσε το Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας.
Στην ανακοίνωση, το νοσοκομείο αναφέρει πως μετέβη σήμερα στα επείγοντα του νοσοκομείου Νίκαιας για να υποβληθεί σε εξετάσεις λόγω «γενικής αδυναμίας» ωστόσο όπως προέκυψε από την ιατρική εκτίμησή τους δεν υπάρχει «άμεση απειλή για τη ζωή του».
Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Νίκαιας:
«Κατά την εφημερία της 3ης Οκτωβρίου 2025 προσήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας ο κ. Πάνος Ρούτσι με συμπτώματα γενικής αδυναμίας.
Υποβλήθηκε σε κλινική εξέταση, καρδιολογικό και παθολογικό έλεγχο, καθώς και σε εργαστηριακές εξετάσεις. Από την ιατρική εκτίμηση δεν προέκυψε άμεση απειλή για τη ζωή του.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και σύμφωνα με τη δική του επιθυμία αποχώρησε από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προκλήθηκε λόγω ισχυρής γεωμαγνητικής καταιγίδας
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ισχυροί άνεμοι στη δυτική Ελλάδα
Σε περιοχές όπου επικρατεί παγετός και χιονοπτώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
«Έχεις πολύ μεγάλο μερίδιο, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που συμμετείχαν τότε»
«Δεν αλλάζει κάτι από τα μέτρα» λέει η κυβέρνηση μετά τη συνάντηση αγροτών με τον πρωθυπουργό
«Καμιά αλλαγή στα μέτρα, θα εξετάσουμε μόνο τεχνικά ζητήματα», δήλωσε ο Κ. Τσιάρας
Στο εδώλιο Μελάς και Ρέππα για απόκρυψη πορίσματος με 48 προβληματικά ΑΦΜ και παράβαση καθήκοντος
Πότε θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα
«Ιδιαίτερη προσοχή την Τετάρτη στην Αττική»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Νοσηλεύονται άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, με υποκείμενα νοσήματα και ανεμβολίαστοι» σημειώνει η ιατρός
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρουσία σύσσωμης της ισπανικής βασιλικής οικογένειας - Δείτε φωτογραφίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.