- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τέμπη: Ο Πάνος Ρούτσι και ο Παύλος Ασλανίδης κατέθεσαν νέα αιτήματα εκταφής
Τα δύο νέα αιτήματα υποβλήθηκαν μετά την απορριπτική διάταξη επί των αιτήσεων εκταφών από την πρόεδρο εφετών
Τέμπη: Ο Πάνος Ρούτσι και ο Παύλος Ασλανίδης κατέθεσαν νέα αιτήματα εκταφής
Νέα αιτήματα εκταφής κατέθεσαν ο Πάνος Ρούτσι και ο Παύλος Ασλανίδης τη Δευτέρα (29.09.2025) για τα παιδιά τους που σκοτώθηκαν στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.
Μετά την απορριπτική διάταξη επί των αιτήσεων εκταφών από την πρόεδρο εφετών με το σκεπτικό ότι δεν υπήρξε παράνομο φορτίο στην τραγωδία των Τεμπών που να προκαλεσε την ανάφλεξη, ανατέθηκε η εξέταση των σχετικών αιτημάτων στην εισαγγελέα πρωτοδικών μόνο όμως για ταυτοποίηση των σορων μέσω DNA.
Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Ασλανίδης κατέθεσε νέο αίτημα για βιοχημικές εξετάσεις στη σορό του παιδιού του, Δημήτρη. Επίσης το αίτημα αφορά και στην ταυτοποίηση πέντε τμημάτων του παιδιού του που δεν έχουν ταυτοποιηθεί από τα οκτώ συνολικά. Να σημειωθεί ωστόσο ότι σε καμία από τις αιτήσεις εκταφής που κατέθεσε ο Παύλος Ασλανίδης, ο δικηγόρος του, Γιάννης Μαντζουράνης, δεν αναφέρθηκε σε παράνομο φορτίο. Αντιθέτως σε όλες ζητά να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού του.
Την αλήθεια για την αιτία θανάτου του παιδιού του ζητά και ο Πάνος Ρούτσι που είναι στην 15η ημέρα απεργίας πείνας. Η δικηγόρος του, Ζωή Κωνσταντοπούλου κατέθεσε νέο αίτημα εκταφής στην εισαγγελέα πρωτοδικών Λάρισας.
Με νέο αίτημα ζητά και πάλι τις απαραίτητες εξετάσεις στη σορό του Ντένις Ρούτσι. Σε δηλώσεις της από το δικαστικό Μέγαρο Λάρισας η κ. Κωνσταντοπούλου μετέφερε τους φόβους της οικογένειας Ρούτσι να γίνει οποιαδήποτε ενέργεια επί της σορού του γιου τους εν αγνοία τους.
Πηγή: ΕΡΤ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Η υπόθεση είχε αρχικά τεθεί στο αρχείο κατά αγνώστων δραστών
Η υπόθεση άνοιξε εκ νέου πριν από περίπου έναν χρόνο
Aπό αέρος συνέδραμαν ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη
Aπό αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη
Χειροπέδες σε 21χρονη που άναψε φωτιά σε τέσσερα διαφορετικά σημεία
Στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Επί ποδός δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
«Είχαμε χάσει τις ελπίδες μας» είπε ο κ. Κονταξής
Το συγκεκριμένο email κατονόμαζε ως υπαίτιους της εμπρηστικής επίθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η βαλλιστική θα δώσει απαντήσεις», λέει η Δημογλίδου
H ανακοίνωση της εταιρείας
Του είχε ασκηθεί δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.